Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından kendisi için yapılan bir şarkıyı paylaştı. Yavaş paylaşımına "Ben en büyük ödülü siz değerli büyük ailemin kalbinde yer bularak kazandım. İyi ki varsınız" notunu düştü.
Şarkıda "Kuşlar uçmaz kervan geçmez, kimse senin halini bilmez. Gönlü güzel, kalbi özel, dost peşinde yürekli adam Mansur Başkan, Mansur Başkan dost peşinde güzel adam" ifadelerine yer verildi.
Şarkının ardından konuşan Ankara Genç Müzisyenler Başkanı Serkan Matoğlu da "Bırakın desteği Mansur Başkanı'nın bizi söylemesi hoşumuza gitti, demek ki birileri var yanımızda bizim" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun diplomasının iptaline karşı çıkmıştı: Adem Sözüer'in kardeşi görevden alındı
Van Semt Pazarı'nda pazarcı da vatandaş da ekonomiden dert yandı: "Pazardan hiçbir şey alamadım. Gittikçe batıyoruz. Bir turp bir roka aldım. Alamadığım onlarca ürün kaldı"
Sayıştay sürekli uyarıyor AKP’li Rektör takmıyor!
‘Tezgâhta 20 TL’yi ucuz kabul etmeliyiz’
AKP seçmeninden Erdoğan'a şok! Vatandaş rahatsız
AKP adayının ilk icraatı o tweeti silmek oldu!
Özel güvenlik sayısı, asker ve polisi 3’e katladı!
İşte Türkiye'deki salgın gerçeği!
Doğa harikası Perşembe Yaylası için altın arama ruhsatı verildi! "Güzel olan her şeye düşman mısınız?"
Bir mesleğin daha içini boşalttılar! Tarzanca bilen de rehber olabilecek