Sosyal medyada ses getiren 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü videosu! 'Hadi Yüzleşelim!'

158 izlenme 07 Mart 2021
Reklamlar

Oyuncu Demet Evgar'ın oynadığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü reklamı sosyal medyanın gündemine oturdu.


Demet Evgar'ın yer aldığı reklam bir rakı masasında geçiyor. Reklamda kadına yönelik fiziksel ve psikolojik şiddete dikkat çekiliyor. Reklamda Demet Evgar tek tek kadınlara yapılan baskıları sayarken, masada bulunan kadın erkek herkesin kadehleri tek tek yere bırakması ve başlarını öne eğdiği görülüyor. 

Reklamda Evgar, "Sırf kadın olduğu için işe alırken ya da  terfisinde ayrımcılık yapmamış daha az maaş ödememiş yöneticilerle birlikte kadeh kaldıralım. Aynı hayatı paylaşırken ev işlerini de çocukların bakımını da eşit şartlarda paylaşabilenlerle kaldıralım" sözlerine yer verdi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı: 26.145 yeni vaka tespit edildi, 19.199 kişi sağlığına kavuşurken, 193 kişi hayatını kaybetti! Emniyet yayınladı: İstiklal bombacısı keşif yaparken telefonla çektiği video görüntülerini örgüte göndermiş! IMF'nin Sitesinde Açıklanınca Ortaya Çıktı! IMF'yle Gizlenen İlişki, Verilen Can Sıkıcı Sözler... Erdoğan'ın kampanyasına sosyal medyadan jet cevap: #ZIRNIKYOK