İsrail-Hamas savaşı tüm şiddetiyle devam ediyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarda 10 binden fazla Filistinli hayatını kaybetti. Dünyanın dört bir yanından İsrail'e karşı tepkiler yükselirken ABD Başkanı Joe Biden, insani bir ara verilmesi gerektiğini söyledi.
Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise sivil ölümler için Hamas sorumlu tutuldu. İnsani yardımların kesildiği Gazze'de sağlık sistemiyse tamamen çöktü.
Hamas, Gazze'ye girmeye çalışan İsrail askeri dolu tankları ve zırhlı araçları teker teker imha ediliyor. O görüntüler sosyal medyada yayıldı.
Odatv.com
SMA hastası İkbal Kardeş'in hedef gösterilen babası intihar etmişti: Umut Kardeş'in intihar etmeden önce çektiği video ortaya çıktı
CHP'den art arda istifalar
Türkiye ücretsiz izinde 1. oldu, her 4 haneden 1’i gıdayı azalttı
YTÜ'nün kampüs ağası: Eski rektör lojmanda kalıyor, 19 bin lira ek maaş alıyor!
Erdoğan FETÖ’den ‘ağırlaştırılmış müebbet’ alan kişinin cezasını kaldırdı
Arşiv unutmuyor: İşte Erdoğan’ın ‘kimler, kimlerle beraber’ fotoğrafı!
Seçil Erzan ‘yakamı kurtaramadım’ demişti: Mahkemeden ‘Semih Kaya’ kararı
Çiftçilere haciz yağıyor! Ahırdaki inekler 'yediemine' alındı!
Hastanede ‘okutulmuş kek’ dağıtıldı: "Tam anlamıyla bir utanç vesikası!"
Sahte diplomadan sonra Hamza Yerlikaya için maaş hamlesi! HKP avukatları, Yerlikaya hakkında TBMM'ne başvurdu!