İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınıp tutuklanmasının ardından başlayan protestolar devam ediyor. Binlerce kişi gözaltına alındı ve çok sayıda genç tutuklandı.

Olup bitenlere sessiz kalan fenomenlere ve ünlülere ise yoğun tepki var.
Ünlü fenomen Gökhan Ünver de sessizliğini koruduğu için boykot edilenlerden biri oldu, binlerce takipçi kaybetti.
Ünver'in bu takipçi kaybını engellemek için bot takipçi satın aldığı iddia edildi.

Ünlü fenomen sessizliğini ise bayram postu için bozdu. Ancak bu postun içeriği kendisini takipten çıkanları ti'ye almak amaçlıydı. Bu hareketi de yine binlerce takipçi kaybına maloldu.
Arka fona kendisiyle ilgili bugüne dek atılan haber manşetlerinin görsellerini yerleştiren Gökhan Ünver, "iyi bayramlar story'si atsam mı atmasam mı diye düşünmekten benim mental" notunu düşmüştü.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, Ünver X hesabını tamamen kapatma kararı aldı.

Bu arada daha önce Avcılar ve Küçükçekmece Belediyeleri’nin Gökhan Ünver’in etkinliklerini iptal etmesinin ardından Bodrum Belediyesi etkinliği iptal etti.
DURU TİYATROSU'NDAN DA AÇIKLAMA YAPILDI
Ayrıca Duru Tiyatro'nun kurucusu, oyuncu Emre Kınay da Gökan Ünver'in mayıs ayındaki sahne gösterilerinin iptal edildiğini açıkladı.
Sözcü
Evlerde yangın var tencereler kaynamıyor! Vatandaş isyan etti: “Artık gramla alıyoruz, insanca yaşamak istiyoruz”90 izlenme
Fatih Portakal'dan Erdoğan'a soru: İstanbul zorda mı?130 izlenme
Fernas Madencilikten işçilere gönderilen mesajlar ifşa edildi!34 izlenme
Mamak'a 233 milyon liralık hükümet konağı yapılacak68 izlenme
Yanan ormanlardaki 404 bin ağaç satışa çıktı!51 izlenme
Kaftancıoğlu'nun avukatı Ergün Özer: Talimatla yapılan yargılama süreci olduğu için karara şaşırmadık159 izlenme
AKP’li hiçbir fani açıkta kalmıyor42 izlenme
Almanya'ya iltica başvurusunda Türkiye, Afganistan'ı geçti!50 izlenme