Özer, "Gerekçeli karar tebliğ edildikten sonra 15 gün içerisinde temyiz edeceğiz. Ben bu kararın Yargıtay'dan bozulacağını düşünüyorum. Hiçbir gerekçe gösterilmeden, ayrıntıya girilmeden, bin tane usulsüzlük, bin tane kanunsuz gerekçesiz karar oluşturuldu. Yargıtay'ın bu kararı esastan bozacağına inanıyorum ben. Oradan da bir şey çıkarsa AİHM'e karar gidecek bu dosya.
Canan Kaftancıoğlu bu karara şaşırmadı. Buradaki mahkeme de onun devamında istinaftaki dairenin böyle bir karar verebileceğini tahmin ediyorduk. Biraz önce konuştuk kendisiyle onun herhalde bir basın açıklaması yapması olasıdır.
Temyiz için 15 günlük bir süre var. Yargıtay'a temyiz başvurusunu yapacağız. Biz başından zaten bu yargılama süreci o kadar usulsüzlüklerle dolu, gerekçesiz bir karar verildi ki, bu talimatla yapılan yargılama süreci olduğu için şaşırmadık tabii ki." ifadelerini kullandı.
Tasarruftan muaf: Erbaş, seyahatlerine bir yenisini ekledi15 izlenme
Hazine’nin parası kalmadı: Avukatlar bir yıldır vekalet ücretlerini alamıyor91 izlenme
Ankara'da ekmeğe zam geldi!36 izlenme
Çok tartışılmıştı! Bilim kurulu üyesinden açıklama geldi: Düzenleme geliyor!79 izlenme
Şaka değil: Belediye CHP'ye geçince gasilhaneye Orman Müdürlüğü el koydu!15 izlenme
Bankacılıkta 'ilahiyatçı' dönemi! Uyuşmazlıkları çözecekler!44 izlenme
Avukatlardan iki bakan için tutuklama talebi: "O maden bundan sonra suç mahalli"32 izlenme
Lafı çevirmeyin halka hesap verin! 128 milyar $ nerede?55 izlenme