AKP’li eski bakanlar ve milletvekillerinin şirketlerde üst düzey görev almasına yönelik haber, TBMM’de de tartışma yarattı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Boğaziçi mezunu birkaç dil biliyor, hepsi dereceye giriyor ama bu gençler işsiz, eski milletvekili ve bakanlar ise önemli görevlerde. Bu vicdani mi, 22 yıllık utanç tablosu” dedi.

BAŞARIR TEK TEK SAYDI
AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta ise “İnsanlar işlerini yapıp çalışıyorsa bu utanç tablosu olamaz’’ savunması yaptı. Başarır Meclis Genel Kurulundaki konuşmasında şöyle dedi:
“Eski Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, Kuzey Marmara Otoyol İşletmesinde CEO; eski Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Albaraka Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi, BİM’in de Başkanı. Eski İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi; eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rönesans Holding, en büyük ihaleleri verdiğimiz şirketin yönetim kurulunda; Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan Emlak Katılımın yönetiminde; eski Bakan Nurettin Canikli, Albayrak Grubunda Başkan Yardımcısı; Naci Ağbal, AKSA Kazancı Holdingde; eski Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Kalyon Holding Yönetim Kurulunda. Vecdi Gönül, Abdülkadir Aksu daha da var. Neden AKP’li hiçbir fâni açıkta kalmıyor?”
Sözcü
Kılıçdaroğlu'na bir kötü haber daha! O PM üyesi de safını belirledi27 izlenme
Fındığı bekleyen büyük tehlike!76 izlenme
Ruslar, kendi kararlarını verebilen savaş robotları yapıyor874 izlenme
Tarım ve Orman Bakanlığı’nda 4 bakan yardımcısı görevden alındı!45 izlenme
Gözyaşartıcı! Orhan Gencebay: Benim tuzum kuru, aç sefil sanatçılar için mücadele ediyorum433 izlenme
Emekliye 3'üncü ikramiye geliyor47 izlenme
Güllü'nün ablası ilk kez anlattı: Çok konuşulacak 'Tuğyan' açıklaması31 izlenme
Yeşilyurt'taki milyarlık arazi iki paşayı birbirine düşürdü27 izlenme
Instagram’ın 9 Ağustos’a kadar açılmayacağını duyan bir genç: "Benim 7 Ağustos’ta doğum günüm var. Nasıl post atacağım? Doğum günüm arada kaynıyor"
Cem Yılmaz, Erdoğan'ı eleştirdi: Sözleri sosyal medyada gündeme oturdu!
Antalya’nın Alanya ilçesinde orman yangınları devam ederken AKP’li başkanların göbek atıp dolar saçtığı anlar ortaya çıktı
AFAD duyurdu: Malatya'da deprem