AKP’li eski bakanlar ve milletvekillerinin şirketlerde üst düzey görev almasına yönelik haber, TBMM’de de tartışma yarattı. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Boğaziçi mezunu birkaç dil biliyor, hepsi dereceye giriyor ama bu gençler işsiz, eski milletvekili ve bakanlar ise önemli görevlerde. Bu vicdani mi, 22 yıllık utanç tablosu” dedi.

BAŞARIR TEK TEK SAYDI
AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta ise “İnsanlar işlerini yapıp çalışıyorsa bu utanç tablosu olamaz’’ savunması yaptı. Başarır Meclis Genel Kurulundaki konuşmasında şöyle dedi:
“Eski Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, Kuzey Marmara Otoyol İşletmesinde CEO; eski Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, Albaraka Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi, BİM’in de Başkanı. Eski İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Halk Bankası Yönetim Kurulu Üyesi; eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rönesans Holding, en büyük ihaleleri verdiğimiz şirketin yönetim kurulunda; Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan Emlak Katılımın yönetiminde; eski Bakan Nurettin Canikli, Albayrak Grubunda Başkan Yardımcısı; Naci Ağbal, AKSA Kazancı Holdingde; eski Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Kalyon Holding Yönetim Kurulunda. Vecdi Gönül, Abdülkadir Aksu daha da var. Neden AKP’li hiçbir fâni açıkta kalmıyor?”
Sözcü
Aradaki fark 'Atatürk'ün verdiği kimlikte islam yazıyor, AKP'nin verdiği kimlikte din hanesi boş !'251 izlenme
Ulus Atatürk Anıtı 94 yıl sonra restore edildi!47 izlenme
Diyarbakır'da ucuz et kuyruğu: "Günde bin kişi geliyor"35 izlenme
Bahçeli'ye inat yaşlısı, engellisi, hastası ilçe seçim kurullarına koştu!224 izlenme
Mezun olan polislere bu konuşmayı yapan polis müdürü kızağa çekildi! 'Hiçbir kimse ya da örgüte, cemaate ya da tarikata, hiçbir şıha ya da şeyhe bağlı olmayacaksınız'34 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun kayyumu gösterip kendine razı etme planı! İşte işin gerçek yüzü24 izlenme
Maden Mühendisleri Odası Başkanı: Gaz değişimi hesaba katılmalıydı, sensörler konusunda şüphelerim var28 izlenme
İBB Davası'nda 26. gün! Savunma sırası İmamoğlu'nun tutuklu avukatı Mehmet Pehlivan'da: İmamoğlu'nun 2 şoförüne tahliye22 izlenme
Kılıçdaroğlu'na tam 746 bin lira ceza! O belgelerde ne vardı hatırlayalım...
Mansur Yavaş, kendisine teşekkür eden yurttaşlara seslendi
Ünlü ekonomist Hakan Kara'dan asgari ücretlilere kara haber: Yeni asgari ücretin ardından olacakları tek tek sıraladı!
Milli Piyango oyunlarının devredildiğini ve iki yıldır denetlenmediğini biliyor muydunuz?