Sokakta koşan kadın videosuna Arap kadınların yorumlarını okuyunca Atatürk’e minnet duyacaksınız

40 izlenme 23 Eylül 2023
Reklamlar

Türkiye'de son zamanlarda 'şeriat istiyoruz' diyenlerin açıklamaları gündeme gelirken, sokakta koşan bir kadına Arap hemcinslerinin yaptıkları yorumlar dikkat çekti.

Kadınların neredeyse hayatın her alanında ikinci plana itildiği Arap dünyasında milyonların tepkileri bastırılmaya çalışılırken, sosyal medyada yapılan yorumlar o coğrafyada yaşayan kadınların gerçek hislerini ortaya koydu.

Meksika'da bir kadının sokakta koştuğu videoya Arap kadınların yaptığı yorumlar görenlerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

kadin-kosu-1.jpg

Videoyu Türkiye'den izleyen kadınlarsa, Atatürk'e ve yaptıklarına bir kez daha minnet duydu.

İşte Arap kadınların videoya yorumları:

"Bu duygunun nasıl olduğunu bilmeye ihtiyacım var."

"Onun hayatındaki sıradan bir gün, bizim hayalimiz."

"Hayalim"

"Belki bir gün"

video-yorum-1.jpg

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İran saldırıları sebebiyle ABD askerleri Orta Doğu'daki üsleri boşalttı Murat Çalık cezaevinde fenalaştı, acil servise götürüldü Dincilerden inciler bitmiyor ! Alevi düşmanı Ebussuud, cinlere de fetva veriyormuş ! Fernas Madencilik'in sahibi AKP'li vekil işçileri suçladı: "Marjinal gruplar işçileri kışkırtıyor"