Ameliyat olduktan sonra dün taburcu edilerek cezaevine gönderilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yeniden hastaneye kaldırıldı.
İki kez kanser atlatan ve cezaevine girmesinin ardından yaşadığı kanser rahatsızlığının nüksetmesi tehlikesi ile karşı karşıya kalan Çalık, 3.5 ayda 18 kilo vermişti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ameliyatının ardından tekrar cezaevine gönderilmişti. Çalık'ın son hali de ortaya çıkmıştı.

HASTANEDEN TAHLİYE TAVSİYESİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'la ilgili hastane tarafından hazırlanan raporda "lösemi nüksü açısından yüksek riskli kabul edilmiş olup yakın hematolojik takibi uygun olacaktır" ifadesi yer aldı.
Hastaneden yapılan açıklamada "hasta lösemi nüksü açısından yüksek riskli kabul edilerek cezasının infazının konutta gerçekleşmesi gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.
Sözcü
Havalimanında corona alarmı! THY uçağı acil iniş yaptı!116 izlenme
Gülistan Doku soruşturmasında Mustafa Türkay Sonel’in ifadesi ortaya çıktı43 izlenme
CHP'li başkan AKP dönemindeki 'yolsuzlukları' buldu, müfettişler onayladı!170 izlenme
Deprem bölgesinde inceleme yapan uzmanlar ‘nervürlü’ demire dikkat çekti33 izlenme
DSP adayı, Binali Yıldırım için sokak sokak geziyor!997 izlenme
Prof. Özgür Demirtaş paylaştı: 1 adet yaprak sarma 10 TL!39 izlenme
Sokak ortasında önce eşini sonra kendini vurdu! Şimdi ikisi de hayatları için savaşıyor35 izlenme
23 Haziran seçimleri için çok tartışılacak tebligat... "Sabahtan beri evleri dolaşıp bu kağıtları teslim ediyoruz"805 izlenme