Home
07 Aralık 2020 ( 53 izlenme )
Reklamlar

Sokak röportajında iktidarı eleştirdiği için tutuklanan İsmail Demirbaş tahliye edildi!


Sokak röportajında “Erdoğan vatan hainliğinden yargılanmalıdır.” dediği için tutuklanan İsmail Demirbaş bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Demirbaş ilk duruşmasında tahliye edildi.


Antalya'da sokak röportajı sırasında konuşan İsmail Demirbaş, verdiği röportaj sırasında ülkedeki ekonominin gidişatını ve iktidarı eleştiren cümleler sarf etmişti.

Röportaj sonrası Demirbaş evine baskın düzenlenerek gözaltına alınmış ardından tutuklanmıştı. 

https://www.gercekgundem.com/guncel/235431/sokakroportajindaiktidarielestirdigiicintutuklananismaildemirbastahliyeedildi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hazine ve Maliye Bakanlığının denetimlerine yenisi eklendi: Ağır cezalar uygulanacak Erdoğan’ın sözleri İngiltere’de gündem oldu: Savaş çıkarmayı mı planlıyor? AKP yılın son anketinde de ikinci parti Enerji Bakanından deprem açıklaması: Her şeyi devletten beklemek doğru olmaz, vatandaşlarımız tedbir almalı!