MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Kocaeli İl Başkanlığının 14. Olağan Kongresi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yaptığı konuşmada, partisinin seçim hedefini açıklarken büyükşehir belediyelerinin yönetiminde CHP'nin olmasını 'işgal' diye nitelemekten geri durmadı.
Feti Yıldız konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin merkezinde sadece millet egemenliği ve demokratik değerlerin bulunduğunu öne sürerken, “Yerelde iktidar, ülkede istikrar için Cumhur İttifakı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak gecemizi gündüzümüze katacağız. Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin Büyükşehir Belediyelerini talandan, yağmadan yasadışı örgütlerin işgal ve paylaşımından kurtaracağız" dedi.
KRT
Kolay kolay ağzını açmayan Rahmi Koç konuştu: Üç önemli konunun altını çizdi25 izlenme
Milli Parka göz diktiler, kuşların üreme alanına devasa kanal açtılar!40 izlenme
3. havalimanında 35 işçi daha işten çıkarıldı!136 izlenme
Erdoğan 'Benim alanım ekonomi neticesi ortada' deyince Meral Akşener bomba yorum yaptı!34 izlenme
İYİ Parti’nin GİK üyesi canlı yayın devam ederken partisinin Ankara adayını topa tuttu26 izlenme
Mustafa Sarıgül: "Merdan Yanardağ üzerinden mesaj veriliyor!"34 izlenme
CHP'li Özkoç'tan Ethem Sancak hakkında çok konuşulacak sözler!50 izlenme
Bartın'daki maden ocağı patlamasının sebebi ne?38 izlenme
Sigaraya zam haberleri ardı ardına geliyor: “Yılbaşında 10 TL daha zam bekleniyor”
'Cumhurbaşkanına hakaret'ten yargılanan Genco Erkal'dan unutulmaz savunma
'Yenidoğan Çetesi' liderlerinden Fırat Sarı'nın ifadesi ortaya çıktı: Hesabına gelen paralar 'motivasyon' parasıymış!
Eski AKP vekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun naylon fatura ile vergi kaçırdığı tespit edildi, savunması pes dedirtti! “Üç kuruş para için bana yine günlerce sövdüreceksiniz”