Türkiye Stratejik Araştırma Danışmanlık , 2225 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiği kamuoyu araştırmasında yurttaşlara “Sizce erken seçim olmalı mı?” sorusunu yöneltti. Araştırma sonuçlarına göre halkın %61,28’i erken seçimi desteklediğini belirtirken, %37,02’si karşı olduğunu ifade etti.
Ankete katılanların büyük çoğunluğunun erken seçim talebine rağmen, iktidar cephesi bu çağrılara sıcak bakmıyor. AKP ve MHP kanadı erken seçim tartışmalarına kapıyı kapatırken, ana muhalefet partisi CHP ile birlikte diğer muhalefet partileri “derhal erken seçim” çağrısında bulunuyor.
Siyasi kulislerde tansiyon yükselirken, TÜSİAR’ın verileri kamuoyundaki değişen dengelere işaret ediyor. Muhalefet, halkın açık mesajını iktidarın görmezden gelemeyeceğini savunuyor. Ancak Cumhur İttifakı'ndan gelen açıklamalar, seçimlerin zamanında yapılacağı yönünde kararlılığın sürdüğünü gösteriyor.


İYİ Parti’de kan kaybı sürüyor: Topluca istifa ettiler!53 izlenme
Alkollü içki yasağı esnafa büyük darbe! 200 bin esnafı zor günler bekliyor...131 izlenme
CHP’li Meclis Üyesine ölüm tehdidi33 izlenme
Camide Atatürk'e dua eden imama tepki gösterdi: "Kafire dua edilmez diye bağırarak camiden çıktık elhamdülillah. Yılanın başı koptu, heykellerini devirip köpek leşi gibi sürükleyeceğiz”42 izlenme
Mersin'de bir esnaf tarafından Erdoğan'a yazarkasa atıldı! 'Bu kasayı Erdoğan'a atıyorum! Her yer açlık, Her yer işsizlik, Her yer adaletsizlik…'58 izlenme
Nepotizmin belgesi: AKP’lilerin eşi dostu kadroda!38 izlenme
Bir AKP'li belediye klasiği! Dereye yakın diye evini yıktılar, aynı yere müteahhit ev dikti!112 izlenme
Atatürk heykelini hurda diye sattılar!114 izlenme
Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında, Dilan ve Engin Polat ile 11 sanığın ifadeleri ortaya çıktı
Dar gelirli için konut yapılacaktı, AKP’li belediye parsel parsel satıyor!
Borç yükü ağırlaştı
Kaz Dağları'nda 'altın arayacak' Kanadalı şirketin CEO’su Türklerden özür diledi