Camide Atatürk'e dua eden imama tepki gösterdi: "Kafire dua edilmez diye bağırarak camiden çıktık elhamdülillah. Yılanın başı koptu, heykellerini devirip köpek leşi gibi sürükleyeceğiz”

31 izlenme 10 Kasım 2023
Reklamlar

Bir kişi, Cuma namazında Atatürk'e dua ettiği için imama tepki göstererek camiyi terk etti. Çektiği videoda da Atatürk'e hakaret etti."Kafire dua edilmez diye bağırarak camiden çıktık elhamdülillah. Yılanın başı koptu, heykellerini devirip köpek leşi gibi sürükleyeceğiz.”

Bir kişi, Cuma namazında Atatürk'e dua ettiği için imama tepki göstererek camiyi terk etti. Çektiği videoda da Atatürk'e hakaret etti.
"Kafire dua edilmez diye bağırarak camiden çıktık elhamdülillah. Yılanın başı koptu, heykellerini devirip köpek leşi gibi sürükleyeceğiz.”

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ülkü ocakları genel başkanı alçaklığa sahip çıktı! "CHP ikazı anlamamış" Seçil Erzan'ın bomba görüntüleri ortaya çıktı: Tefeciler boş araziye götürüp tehdit etmiş Yurtdışı ve gümrüklerde kullanılan toplam oy sayısı 1 milyonu aştı Uyuşturucu baronu Zindaşti'nin ifadelerinde adı geçen Aliye Uzun silahlı saldırıya uğradı