“Adalet, şeffaflık ve demokrasiden yana olan herkesi, bu hukuksuzluğa karşı ses yükseltmeye çağırıyoruz.” ifadelerini kaydeden Cenkci, sözlerini “Zafer, inananların olacak!” ifadesiyle noktaladı.


Kurulan çadırın tamamen şeffaf olduğunu, dışarıdan içerisinin tamamen görülebildiğini ifade eden Cenkci, “Tüm faaliyetlerimiz, çadırımız gibi açıktır ve ortadadır. Buna rağmen Valilik makamı, insafsız ve hukuksuz bir tutum sergilemektedir.” sözlerini sarf etti.

Açıklamasının devamında, “Soruyoruz: Hangi gerekçeyle, hangi hukuki dayanakla bu müdahale yapılmaktadır? Barışçıl bir protesto, anayasal hakkımız değil midir? Demokratik bir ülkede, fikirlerini ifade eden insanlara yapılan bu baskının anlamı nedir?” ifadelerini kullanan Cenkci, "Bizler, baskıya, hukuksuzluğa ve anti-demokratik uygulamalara boyun eğmeyeceğiz!” söyleminde bulundu.
“Adalet, şeffaflık ve demokrasiden yana olan herkesi, bu hukuksuzluğa karşı ses yükseltmeye çağırıyoruz.” ifadelerini kaydeden Cenkci, sözlerini “Zafer, inananların olacak!” ifadesiyle noktaladı.


Meclis'teki skandalın görüntüleri ortaya çıktı ! Sahnede olması gereken kadınlar merdivende !
AKP’li belediyenin Öğretmenler Günü afişi tepki çekti
Bakan Soylu'dan Cemevi Saldırılarına İlişkin Önemli Açıklama: Eski Türkiye'nin Ayak İzlerine rastlanıldı
AKP'li Eyüp Belediyesi, İBB'nin Halk Ekmek büfesini kaldırmaya çalıştı!
Pençe-Şimşek Harekâtı bölgesinden acı haber: 2 şehit
Metro istasyonunda kadınların fotoğraflarını çeken Suriyeli tacizciye meydan dayağı!
AKP'de deprem! Bir istifa daha
Beyoğlu'ndaki park alanı İBB'den alınıp, MEB'e verildi!
28 yaşındaki işsiz genç helallik istedi ‘Kuracak bir hayalim bile kalmadı’ dedi, namlu kalbinin üzerindeyken tetiği çekti!
33 yıl sonra aynı taktik! Özal da savaşı bahane ederek verginin peşine düşmüştü
Kılıçdaroğlu'ndan yeni video 'Kirli işler. Siz kimsiniz arkadaş, insan bir ayna karşısına geçer, çapına bakar'
CHP'de kurultay çıkmazında masadaki son tarih ortaya çıktı! Kulislerde artık "Türkiye İttifakı" konuşuluyor
14.2 Milyar, öğrenciye değil köprü ve otoyollara aktı!
Saadet Partisi'nden AKP'ye sert sözler: "Siz bu bütçeyle..."