Ülke TV’de Esra Elönü'nün sunduğu ‘Arafta Sorular’ isimli programa katılan Sevda Noyan, ”15 Temmuz kursağımızda kaldı. Vallahi yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, onu söyleyeyim yani. Biz çok donanımlıyız bu konuda, maddi manevi olarak. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede var 35. Benim listem hazır açıkçası” şeklinde dehşet açıklamalarda bulunmuştu.
Komşularına yönelik tehdit savuran ve ölüm listesi hazırladığını söyleyen Sevda Noyan hakkında birçok vatandaş suç duyurusunda bulunmuştu.
Kamuoyunda oluşan tepkilerin ardından Sevda Noyan hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu tarafından soruşturma başlatılmıştı.
Savcılık, Noyan hakkında “halk arasında korku ve panik yaratmak aracıyla tehdit” suçundan 3 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Noyan’ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.
Ekrem İmamoğlu'nun hesabı engellendiği gün rapor geldi: Türkiye'de internet özgür değil14 izlenme
68 yaşındaki Kıbrıs gazisini pide almak için girdiği kuyrukta acımadan dövdüler!36 izlenme
AKP, seçtiği müteahhitlere 4 büyük gizli ihalede 1.2 milyarlık iş verdi!43 izlenme
15 Temmuz şehidinin oğlundan Binali Yıldırım’a: Sırıtanlar, terbiyesizler!754 izlenme
TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Genel Kurul sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.36 izlenme
Depremden sonra gözler Betonistan'a çevrildi: Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesinde ibretlik bir manzara138 izlenme
İngiltere'den Türkiye kıyaslaması: Birbirinin dengi marketler arasındaki fiyat farkı dudak uçuklattı32 izlenme
İktidarın gerçek sahibi 'sakinleşin' uyarısı yaptı: Nedeni 'İmamoğlu'nun tutuklanması' çıktı24 izlenme