Market raflarında tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde yüzde 40’a varan artışlar yaşandı. Son olarak market raflarında tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde yüzde 40’a varan artışlar yaşandı.
HaberGlobal’in mikrofon uzattığı yurttaş tuvalet kağıdına gelen zammı, ” önceden tuvalet kağıdı mı vardı kullanmasınlar” sözleriyle savundu.
Son gelen zamlarla birlikte, 6’lı kağıt havlunun fiyatı 25.75 TL’den 53.90 TL’ye, 24’lü tuvalet kağıdının fiyatı 66.90 TL’den 90.25 TL’ye, 32’li tuvalet kağıdının fiyatı ise 97.50 TL’den 131.50 TL’ye yükseldi.
TÜİK açıklamasının ardından toz deterjan ürünlerinin fiyatları 87,90’dan 127 liraya, çocuk bezleri 44 liradan 59 liraya, Antep fıstığı ise 19 liradan 29 liraya yükseltilmişti.
Dün motorine de yeni zam yapıldı. 66 kuruşluk artışın ardından motorinin litre fiyatı 10 lirayı geçerek yeniden benzinden pahalı hale geldi.
PTT müdürlerinin makam araçları benzini lıkır lıkır içmiş!
Çalışma Bakanı ciddi ciddi bunu söyledi! "Ülkemiz asgari ücreti birçok Avrupa Birliği ülkesini geride bıraktı"
Gözler yarınki piyasaya çevrildi: Dolar, euro, borsa, altın yarın bunlar olacak
Bir içki grubuna daha zam geldi!
Asgari ücret kaç lira olacak emekli ne kadar zam alacak? Canlı yayında tek tek açıkladı
'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' dedikleri için ihraç edilen Atatürkçü teğmenler işbaşı yaptı
Ağaca bile tahammülleri yok! Küçükçekmece'de yılbaşı ağacına 'baltalı' saldırı!
İzleyenler sinir krizi geçirdi! İki kişi bir oldular Atatürk’ün yaşını bilemediler!
MHP'de Öcalan depremi: Bahçeli'yi eleştirdi görevden alındı!
Kömürde rezalet! Fakire kömür yerine taş verdiler!