"Dilerim Allah'tan inşallah şeriat gelir ülkemize. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı'mıza ve bütün partilere sesleniyorum. Bir an önce şeriatı getirin."
O kişiye cevap veren bir vatandaş ise şunları söyledi:
"Arkadaş sabahtan beri mevcut yönetime, ülke yönetimlerine şikayette bulunuyor. Bu kafa o kafa, hiç değişen bir şey yok. Cumhuriyet'in verdiği özgürlükle konuşan bir arkadaş... O kadar çocuklara taciz tecavüz ediliyor. Bir gün eylem yaptılar mı? Cumhuriyet'e meydan okuyanlara biz de meydan okuruz. Cumhuriyet'in 100.yılı, mübarek cuma günü."
Odatv.com
Bayramın birinci günü motorine zam!
Süleyman Soylu'nun en yakınındaki isim neden görevden alındı?
6.1'lik Sındırgı depremi hangi fayları tetikledi? Balıkesirliler ilk kez duyacak! Meğer 1,5 ay önce…
AKP standına yaklaşan yanıyor!
Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi, 1 yıllık ödeneği 6 ayda bitirmiş!
Öcalan'ın tahliye edilen 'sol kolu' hakkında açıklama geldi
Bilal Erdoğan'ın eğitim tespiti yine ağızları açık bıraktı! “Türkiye eğitimde şu anda dünyanın, Avrupa’nın en başarılı ülkeleri arasına girmiş durumda”
İzmir’de bir zincir markete giden adam, “Fiyatlar çok pahalandı, her şey çok pahalı geçinemiyoruz. Açız. Kendime zarar vereceğim” diye bağırdı
Ziraat Bankası CHP’li belediyenin kredi talebini reddetti!
Adalet Yürüyüşü'ne saldırı girişimi davasında tutuklu sanık kalmadı
Fatih Tezcan yine salyalarını akıttı!
Marmara Denizi göz göre göre salyaya boğulmuş! CHP'nin yıllar önce verdiği 2 önerge AKP tarafından reddedilmiş!
İmamoğlu’nun makamındaki fotoğraf değişti
CHP'li Yavuzyılmaz sayıştay raporlarını paylaştı: Zafer Havalimanı üzerinden milyonlar aktı!