Anasayfa1
30 Aralık 2019 ( 261 izlenme )
Reklamlar

‘Şeref sözü: Yerli otomobil 2022’de seri üretime geçsin, TKP’ye üye olur tek yol devrim diye slogan atarım’


Liberal Demokrat Parti eski Genel Başkanı Cem Toker “yerli ve milli otomobilin 2022’de ‘Türkiye’de’ seri ve yerli üretimle yollarda” olması halinde Türkiye Komünist Partisi’ne üye olacağını ve ‘Tek yol devrim’ diye slogan atacağını söyledi.


Toker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yerli ve milli otomobil tanıtımın ardından iktidar muhaliflerinin projeyi desteklemelerini eleştirdi.

Toker, “Yerli oto” denilen araç, 2022’de “Türkiye’de” seri ve yerli üretimle yollarda olsun: bu sözlerimi yer, buradan gelecek her türlü aşağılamayı, hakareti, alayı kabullenirim.. Kendimizi ahmak yerine koydurmamızın da bir sınırı var arkadaş..” dedi.

 

 

Toker sözlerini “Ve bir arkadaşın yorumundan esinlenerek şeref sözü veriyorum: O yerli, milli dedikleri araç 2022de Türkiye’de seri üretimle yollarda görünsün TKPye üye olup “tek yol devrim” diye bağırıp, İstiklal’de gazete dağıtacağım. Şeref sözü…” ifadeleriyle sürdürdü.

https://www.abcgazetesi.com/tkpyeuyeolurtekyoldevrimdiyesloganatarim67674

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstifa eden bakanların karneleri sıfır! Onlar çekti gitti ama bıraktıkları enkaz büyük! Gerici Yeni Akit yazarından kadınlara: ‘Şiddete karşı koymaya çalışmayın’ dayak Allah’ın emridir Eski Nazilli Belediye Başkanı AKP'li Kürşat Engin Özcan, seçime 2 gün kala 40 yıldır umuma açık otopark olarak kullanılan arsayı gizlice sattı! Emeklilerin ‘geçinemiyoruz’ eyleminde AKP balık ekmek dağıttı, uzun kuyruklar oluştu!