Toker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yerli ve milli otomobil tanıtımın ardından iktidar muhaliflerinin projeyi desteklemelerini eleştirdi.
Toker, “Yerli oto” denilen araç, 2022’de “Türkiye’de” seri ve yerli üretimle yollarda olsun: bu sözlerimi yer, buradan gelecek her türlü aşağılamayı, hakareti, alayı kabullenirim.. Kendimizi ahmak yerine koydurmamızın da bir sınırı var arkadaş..” dedi.

Toker sözlerini “Ve bir arkadaşın yorumundan esinlenerek şeref sözü veriyorum: O yerli, milli dedikleri araç 2022de Türkiye’de seri üretimle yollarda görünsün TKPye üye olup “tek yol devrim” diye bağırıp, İstiklal’de gazete dağıtacağım. Şeref sözü…” ifadeleriyle sürdürdü.
https://www.abcgazetesi.com/tkpyeuyeolurtekyoldevrimdiyesloganatarim67674
CHP'li Edirne Belediyesi’den corona önlemi! Suya yüzde 50 indirim!110 izlenme
22 yıldır faaliyet gösteriyordu: Türk demir - çelik şirketi iflas etti39 izlenme
Danıştay Başkanı'nın kızının jet atamasıyla ilgili açıklama558 izlenme
Dikiş tutmadı: Öğrenci bulunamayan imam hatipler kapatılıyor283 izlenme
'Yenidoğan' davasında ara karar: 'Tüm tutuklu sanıkların...'23 izlenme
Aspartam gelecek nesilleri tehdit ediyor25 izlenme
Ankara'da belediyenin ücretsiz çorba kuyruğunda bekleyen emekli: "Geçim sıkıntısı nedeniyle boşandım. Onlar bir yüzükle geldi, gemiciklerin sahibi oldu"21 izlenme
Atatürk büstü kendiliğinden mi düştü yoksa kasten mi yere atıldı?72 izlenme
Erdoğan, sığınmacıları 'göndermeyeceğiz' dedi vatandaş bu sözlere çok sert tepki verdi: "Misafirlik de bir yere kadar!"
Saadet ifşa etti! Barzani'nin petrolü İsrail'e gidiyor!
Çay içmek lüks oldu: 1 bardak çay fiyatı, 1 litre benzinle aynı oldu!
Enflasyonu var çok tatlı, binası var çok katlı... TÜİK mahkemeyi tanımıyor