Kentte, 11 Ağustos’ta, 24 saatte metrekareye düşen 240 kilogram yağışın ardından sel ve heyelanlar meydana geldi, 10 kişi hayatını kaybetti. Debisi yükselen Ayancık Çayı, ilçe merkezine taştı, cadde ve sokaklar nehre döndü. Sel nedeniyle Ayancık Sanayi Sitesi, sular altında kaldı ve birçok dükkan yıkıldı. İlçedeki çalışmalar devam ederken, selin yeni görüntüleri de ortaya çıktı.
Selden en çok etkilenen Ayancık Sanayi Sitesi’ndeki bir dükkanın dakikalar içinde yıkıldığı anlara dair görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde, debisi yükselen Ayancık Çayı’nın kenarındaki dükkanın büyük bölümü, sel sularının şiddetiyle yıkılırken, o anları cep telefonuyla kaydeden kişinin, “Sanayi sitesinde bir dükkan daha gidiyor. Dükkan yıkılıyor. Allah’ım sen yardım et. Durum çok kötü” dediği duyuluyor.
Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci hakkında karar
Tuborg grubuna zam geldi!
Kömürde rezalet! Fakire kömür yerine taş verdiler!
Mansur Yavaş, CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret etti
Bu ifadeyi veren kadın tutuklandı: "Erkek polis göğüslerime dokundu ben o sırada altıma kaçırdım"
Rusya'nın teklifini kabul ettik. İşte, Türkiye'den Avrupa'ya doğalgaz dağıtımı yapılacak merkezin kurulacağı bölge
CHP'li Özkan: Hiçbir karanlık Türkiye Cumhuriyeti'nin sonunu getiremez!
Cumhurbaşkanlığı’nın 2022 planı! ‘Helal muayene’ başlıyor!
Türk araştırmacıdan ABD'de büyük başarı: Depremi tahmin eden sistemi geliştirdi
AKP’nin kalesi Konya’da çiftçilerden eylem: "Artık çiftçi uyandı kardeşim, eski çiftçi değil"
Vatandaşın borcu 720 milyara ulaştı! Bu borç nasıl ödenecek?
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Erdoğan'a sesleniyorum: Benim adayım belli. 2 Kasım Pazar günü çık karşımıza, getir sandığı. Seni yüzde 29 ile orada oturtmam. Milletten kaçamazsın!"
Pancar üreticisi isyan etti 'Hepimiz geberip gideceğiz, artık laf değil eylem zamanı !'
YSK'daki ters köşenin anlamı?