Türkiye'nin kutuplaştırıldığını bunun arkasında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'nin politikasının olduğuna dair bir atasözüne atıfta bulunmasının ardından gözaltına alınıp tutuklanan Sedef Kabaş'ın avukatı Uğur Poyraz, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül hakkkında suç duyurusunda bulundu.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Uğur Poyraz, SedeHerkes konuşsa bile susması gereken Adalet Bakanı Abdulhamit Gül konuşunca Sedef Kabaş'ın özgürlüğü haksız ve hukuksuz kararlarla elinden alındı. Bugün müvekkilem adına Abdulhamit Gül hakkında İstanbul C. Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Bakalım savcılık ne yapacak?" dedi.
Kabaş'ın gece yarısı gözaltına alınmasının ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır" açıklamasında bulunmuştu.
Gül'ün açıklamasının ardından Kabaş tutuklanmıştı.
Cumhuriyet
11 yıllık ihale dosyası açıldı44 izlenme
Fransız derginin Atatürk sayısı yok sattı!97 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat'a cezaevi yolu göründü: İşte istenen cezalar25 izlenme
AK Parti Grup Genel Kurulu, görev yapacak olan grup lideri ve grup başkanvekilini seçecek25 izlenme
İktidar yollarda para arıyor14 izlenme
Devlet Bahçeli, Tamer Karadağlı'yı tebrik etti!62 izlenme
Türkiye’den giden gemiler baskını izledi12 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının ardından gündeme bomba gibi düşen detay!140 izlenme
Memur ve emekli enflasyona yenilecek
IŞİD’ın celladı Adana’da hastanede yakalandı!
Polis aracında skandal görüntüler! Sosyal medyada tepki yağdı!
AKP'li vekil Leyla Usta, İmamoğlu'nu hedef almak istedi Erdoğan'ı vurdu! "İstanbul 20 yıl öncesine döndü! Kar yağışıyla trafik felç, yollar kapanmış, vatandaşımız mağdur edilmiş durumda!"