Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve şu an Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan Sedat Peker, kendisiyle bağlantılı olduğu belirtilen 'Deli Çavuş' isimli Twitter hesabından 75 tweet paylaştı.
Peker, "Ailem, oğlum ve şirketiyle ilgili kim ne biliyorsa 1 hafta süre; bir tek şey çıkarsa 1 dakika görev yapan şerefsizdir" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yeni iddialarda bulundu. Peker, "Zehra Taşkesenlioğlu mahkemeye boşanma dilekçesi verince bu dilekçeyi ilk olarak neden sana yolladı? Ve sen rektör Ünsal Ban’ı bir arkadaşı vasıtasıyla kibar yollu olarak neden tehdit ettirdin?" diye sordu.
Sedat Peker, 16 yıl boyunca Bank Asya yöneticiliği yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından SPK Başkanlığına getirilen Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun ise sermaye arttırımı yapmak isteyen iş adamlarından aldığı rüşvetlerle 180 milyon dolar sermaye yaptığını iddia etti.
Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı Serkan Taranoğlu’nun da ‘Demir Yumruk’ operasyonunda tutuklanan Hüseyin Eryılmaz’la Ankara’da bir AVM’de buluşup ‘devletten çaldıklarını bölüştüklerini’ iddia etti.
“İCRAATIN BAŞI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A SORUYORUM”
Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, söz konusu iddiaların ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Uğuroğlu, iddiaların Süleyman Soylu’yu aştığını belirtekre Erdoğan’a 3 soru yöneltti.
Uğuroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:
“İcraatın başı Recep Tayyip Erdoğan'a soruyorum; Sedat Peker'in iddiaları doğru mu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Danışmanın Serkan Taranoğlu, SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu görevlerinden alınacak mı? Soruşturma açılacak mı?”
Yeniçağ
Trump'a yakınlığı ile tanınan Charlie Kirk, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti! Dehşet anları kamerada54 izlenme
Vatandaştan 'Süreci dualarla atlatacağız' diyen Erdoğan'a cevap ! 'Kredi borcu için hangi dua kaç sefer okunacak ?'200 izlenme
Gübrede uçuk zam! Bir tonu ile üç dönüm arazi satın alınabiliyor!34 izlenme
Maltepe’de sayım yeniden durdu! İlçe Seçim Kurulu 400 sandığın yeniden sayılmasını istedi!128 izlenme
Hukuk mücadelesinde zafer! '128 milyar dolar nerede?' afişleri için mahkemeden yeni karar çıktı!66 izlenme
Bir tek bu eksikti Yunan pirinci de geldi!81 izlenme
Kilise saldırganlarının yakalanma görüntüleri ortaya çıktı32 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 28.645 yeni vaka tespit edildi, 24.217 kişi sağlığına kavuşurken, 206 kişi hayatını kaybetti!46 izlenme
Yurt dışından getirilen telefonların izin ücreti 20 bin TL oldu!
Konu çocuk gelinler: Avrupa ülkelerinde 'ergen doğurganlık' oranının yıllara göre değişimi
Almanya’ya göçte Türk doktor rekoru kırıldı
Fuhuş operasyonuyla gündem olan Esra Rabia Ünal'a tarikatçı Hüseyin Çevik'ten tepki: "Sen o başörtüyle Müslümanları yoldan çıkarıyorsan seni acı bir ölüm bekliyor"