Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen ve Mübariz Mansimov'un açtığı Yalıkavak Marina'ya ilişkin davada yeni bir gelişme yaşandı.
Bodrum’daki marina davasını kaybeden Mansimov, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davayı da 10 gün önce kaybetmişti.
Mahkeme, marinanın sahibi Anar Alizade, Mansimov’un eski çalışanı ve CEO’su Alaattin Aykaç ile eski yöneticileri Ali Kemal Çelikten ve Mehmet Ercil hakkında beraat kararı vermişti.
Cumhuriyet'ten Furkan Karabay'ın aktardığıan göre, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Yalıkavak Marina davasında sanıklar hakkında beraat kararı çıkması üzerine savcılık hareket geçti. Palmali Holding’in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’nun açtığı davadaki karara İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
‘Yenidoğan Çetesi’ davasında 2. iddianame! Savcıyı makamında tehdit etti, ‘Öngörülerimi paylaştım’ dedi26 izlenme
Köprü ve otoyollar için garanti ödemelerinde kur ayarlaması! CHP'li Yavuzyılmaz'dan tepki16 izlenme
Mertens'in eşinden İmamoğlu eylemlerine destek: Diğer sporcular gibi sessiz kalmadı23 izlenme
Bu hesap yangın kadar yürek yakıcı! “Türkiye 6 saatte bir yangın uçağı parası kadar faiz ödüyor”13 izlenme
Tutuklanan müteahhit Kızılay Şube Başkanı çıktı! Adıyaman’da yaptığı site 70 kişiye mezar olmuştu32 izlenme
‘MHP tarihe gömülecek, AKP yüzde 30'un altına düşecek’818 izlenme
Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması: "Erdoğan'dan başka veren yok"28 izlenme
Tarikat liderinin oğlu Emlak Konut’a müdür yapıldı26 izlenme
Tarım Kredi Müdürü: "Türk halkının evinde en az 2 yıllık şeker ve yağ var." Onun için mi ucuz yağ ve şeker kuyrukları oluşuyor?
Asırlık marka da konkordato istedi!
CHP'li Veli Ağbaba 'Deprem bir ayı geçti hala çadır yok. Vallahi yok, billahi yok'
Sedat Peker'in eşi Özge Peker'den günler sonra ilk paylaşım