2021 yılından bu yana yurt dışında bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
Sosyal medyada bir kullanıcı Peker'in İstanbul'da çekildiği bir videoyu paylaşarak, "Zamanı var, acelesi yok." ifadelerini kullandı.
Bu paylaşıma yanıt veren MHP'li Yönter, "Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakti merhunu bekleyene… Allah bes, baki heves…" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Peker'in de Yönter'nin söz konusu paylaşımını 'retweet' etmesi 'Peker Türkiye'ye mi dönecek?' iddialarını gündeme getirdi.

Özellikle Peker'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aylar sonra gerçekleştiridiği görüşme ile bağdaştırılıldığı bir paylaşımı yeniden paylaşması dikkat çekti.

Soylu Ali Ayvazoğlu’na neden sahip çıkıyor?129 izlenme
Prof. Şener Üşümezsoy iki riskli fay hattını açıkladı172 izlenme
Bakan derdini dinlemedi, kendini yakmaya çalıştı45 izlenme
Dünya devi Türkiye'deki fabrikasında 1.400 kişiyi işten çıkarma kararı aldı37 izlenme
İhalelerde ‘Şeffaflık’ gitti ‘İstisna’ geldi!51 izlenme
Enerji Bakanı'ndan yeni yılın ilk bombası! "Vatandaşlarımız doğalgazı biraz tasarruflu kullansın!"121 izlenme
Prof. Dr. Kutlu'dan, Bakan Koca'ya zor sorular!130 izlenme
Almanya’ya göçte önemli yenilik: Nitelikli Türk göçmene ‘anne baba’ hakkı51 izlenme
Meclis’e 69 lüks araç! Isıtmalı koltuk, otomatik klima
Kredi kartında taksit kaldırıldı iddiası
Erdoğan’ın sözlerine tepki yağıyor! "Hangi ülkeden bahsediyor?"
AKP'li vekilin "AKP'den önce Türkiye'de traktör yoktu" sözlerine çiftçiden yanıt: "Bu traktör 1977 model, 77'den beri kullanıyoruz. Sizden önce çiftçinin alım gücü çok daha yüksekti"