Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, önceki gün kaleme aldığı yazısında AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu’nun kariyerindeki yükselişini yazdı.
Öztürk’ün belediyede işçi kadrosunda başlayarak Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne kadar yükselen Ali Ayvazoğlu’nun kariyerini kaleme aldığı yazı bir kez daha liyakat tartışmalarını gündeme getirdi.
Öztürk’ün yazısına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır” ifadelerini kullandı. Soylu aynı gün ikinci kez Öztürk’ü hedef göstererek, “Haysiyet cellatlığı yaptın, şimdi de yalan söylüyorsun” paylaşımında bulundu.
Bakan Soylu’nun Gazeteci Öztürk’e hakaret etmesi büyük tepki çekerken, 2017 yılında Trabzon İl Müdürlüğü görevine getirilen Ali Ayvazoğlu’nun “Bakanımız Süleyman Soylu’nun takdiriyle geçiş yaptım” ifadeleri ortaya çıktı.
https://tele1.com.tr/soylualiayvazoglunanedensahipcikiyoristetakdirinbelgesi178338/
İmamoğlu Diyarbakır'da: "Saraylardan kimlerin arandığı kulağımıza geliyor, 5'leyeceğiz"17 izlenme
Ne akaryakıt ne doğalgaz! En çok o zamlandı10 izlenme
CHP'nin depreme yönelik araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedilmişti43 izlenme
Cumhurbaşkanlığı harcamalarına ilişkin araştırma önergesi AKP-MHP oylarıyla reddedildi39 izlenme
Türkiye yurt dışında nerelerde cami inşa etti, bu camilerin maliyeti ne?122 izlenme
Türk Hava Kurumunun Laleli'deki en değerli mülkü Türkiye Varlık Fonuna geçiyor! Eski yöneticiler: “Varlık Fonu' oteli Katarlılara mı satacak?”42 izlenme
Kızılay, depremin üçüncü günü Ahbap'a çadır satmış!55 izlenme
Esnaf fahiş faturalarını yaktı! 'Birileri gayet güzel ejder meyveleri yerken, birileri 50 bin dolarlık çantalarla gezerken ben burada soğukta oturmaya karşıyım!'52 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 23.096 yeni vaka tespit edildi, 28.632 kişi sağlığına kavuşurken, 203 kişi hayatını kaybetti!
650 bin olan nüfus 2 milyona çıktı! Vali: Vakalarımızda biraz tırmanış oldu
Özgür Özel'den iktidara sert çıkış: "Bize karşı mertçe mücadele edilmiyor. Bizim A, B, C, Z planımız Ekrem İmamoğlu"
Karamollaoğlu’ndan AKP’ye İsrail tepkisi!