Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre Samsun'un Tekkeköy ilçesinde AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir tarafından yapılan kamulaştırmada mağdur edildiklerini belirten Sabire Büyük, kentten aday gösterilen Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a derdini anlatmak istedi. Kadın konuşurken Muş, önce bir çocuğu sevdi, sonra cep telefonuyla ilgilendi. Kadın o sırada “Sayın bakanım lütfen. Mahkeme bitti. Devleti arkalarına aldılar, gücü de önlerine aldılar bizi dinlemeden hakkımızı vermeden…” dedi.
Sabire Büyük'ün yaşadığı apartmandaki daireler 130 bin, dükkanlar 166 bin liraya kamulaştırıldı.
"CUMHURBAŞKANI DUYSUN"
Bakan Muş telefonuyla ilgilenmeye devam ederek, “Ablacığım bir saniye, anladım olayı” diye cevap verdi. Partililer Bakan Muş'un not aldığını söyleyip Sabire Büyük'ü seçim bürosundan çıkardı.
Ertesi gün AKP'nin iftarına giden Sabire Büyük, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi. Kadın o anları anlatırken “Kimse (Bu sinir krizi geçirmiş akli dengesi yokmuş) demesin. Ben kendi evim alın terim için oraya gittim. Başımdan aşıya benzin döktüm. Kendimi yakacaktım ama korumalara yakalandım. Bakan ismimi, telefonumu istedi. Kafasını kaldırıp bana baksaydı o notları almasına gerek yoktu, benim çaresizliğimi anlayabilirdi. Ama bu işin peşini bırakmayacağım. Cumhurbaşkanı duyana kadar devam edeceğim” dedi.
“ALGI OLUŞTURUYORLAR”
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Videonun 12 saniyesini kesip algı oluşturuyorlar. Videonun tamamından da anlaşılacağı üzere vatandaşımızı sonuna kadar dinleyip not aldım” dedi.
KRT
İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul tepkisi: "Çölde şehir kurmuyorsunuz, burası İstanbul"31 izlenme
Gece yarısı Atatürk portresine çirkin saldırı!113 izlenme
Saray’a ‘kiralık’ güvenlik filosu!144 izlenme
Hakan Ural canlı yayında Gülşen'in tutuklanmasını savundu, Şahan Gökbakar'ı da hedef gösterdi!57 izlenme
Acemoğlu: "Türkiye birçok ülkeden daha hızlı yaşlanacak"13 izlenme
AKP’li başkanın diploması yalan çıktı! Üniversite açıklama yaptı: "Kaydı bile yok"9 izlenme
PES kongresinde dikkat çeken İmamoğlu Vurgusu: "Roma, Paris, Barcelona, Amsterdam... İmamoğlu için ayağa kalkalım!"9 izlenme
‘Tevhid’ bayrağını almaya çalıştığı için tutuklanmıştı: İfadesi ortaya çıktı40 izlenme
Selçuk Özdağ'dan canlı yayında olay yaratacak Ekrem İmamoğlu iddiası! 'Bu işi ciddiye alın, iddianame hazırlanıyor!'
Yeni yasa teklifi için flaş uyarı: "Tüm yurttaşlar bu düzenlemenin hedefi olabilir!"
Erdoğan 'Yanımızda mıydı?' dedi, Özel görüşmeyi anlattı
Flaş iddia! Elazığ depremi enkazı fotoğrafları için AKP İl Başkanı'nın şirketine 415 bin TL ödendi