Seçimler yaklaşırken yine kumpas yine aynı kişiler: Kimliği belirsiz iki kişi yine yürüyen merdivenlerin düğmesine basarak durdurdu

34 izlenme 07 Eylül 2023
Reklamlar

Son günlerde art arda gelen metro hatlarındaki kumpaslara bir yenisi daha eklendi. Kimliği belirsiz iki kişi yine yürüyen merdivenlerin düğmesine basarak durdurdu.



İstanbul'da metrolarda yürüyen merdivenlerin sıklıkla bozulduğu yandaş medya tarafından sıklıkla köpürtülürken kumpas videolarına bir yenisi daha eklendi.

Kimliği belirsiz iki kişi istasyondaki yürüyen bandının ve yürüyen merdivenlerinin düğmesine basarak durmasına neden oldu.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şapkalı bir kişinin yürüyen bandı durdurduktan sonra kendisine itiraz eden bir adama bağırdığı görülüyor.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan’ın katılacağı AKP kongresinde ortalık karıştı! DEVA bayrağı asıldı! Yeni Zelanda’da bir kilometre taşı daha geride kaldı! Hastanelerde hiç corona hastası kalmadı Vatandaş sokak röportajında isyan etti: "Ya bu bir sığınmacı olayı değil, resmen Türkiye Cumhuriyetini işgal ediyorlar" Bakan 'çağı yakalayacağız' dedi, Bakanlık hafız kursu açtı!