Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesindeki yerel seçimlerde 2 kez sandık kuruldu. İlk seçimde CHP kazandı, MHP “şaibe” dedi. Seçimi yenileten MHP ve AKP’liler, 2 Haziran 2024’teki ikinci raunda 10 gün kala, 23 Mayıs 2024’te MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ve AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da katıldığı görkemli törenle, Yeni Camii Mahallesi’nde bulunan belediye binasının tam karşısındaki boş alanda şehirlerarası otobüs terminalinin temelini attı.

O gün Büyükkılıç “El ele, gönül gönüle vereceğiz. Pınarbaşı’mız ne istiyorsa buraya hizmet yağdırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı, kürsüye çıkan herkes, “Pınarbaşı’na hizmet yağacak” diye haykırdı, vatandaştan oy istedi. Ama Cumhur İttifakı’nın Pınarbaşı belediye başkan adayı MHP’li Menduh Uzunluoğlu ikinci defa kaybetti.

CHP ADAYI FARK ATTI
MHP’nin “her türlü devlet imkanını seferber etme” vaadi karşısında, seçmen sandıkta farklı bir mesaj verdi. CHP’nin adayı Deniz Yağan rakibini 324 oy farkla yendi, yenilenen seçimi de kazandı. Cumhur İttifakı Pınarbaşı’nı bir kez daha kaybedince, terminal temeli, verilen sözler, edilen dualar, ilçeye “hizmet yağdırma” vaatleri ortadan kayboldu. O gün dualarla indirilen inşaat malzemelerinin yerini bugün yabani otlar aldı.
Nefes
‘Sarıklı Amiral’e Dokunan Yandı: Albay Emekli Edildi!34 izlenme
'12 bin 500 lira alan EYT'li ailesi ile geçinebilir mi' Bilal Erdoğan?18 izlenme
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Ana canlı yayında Erdoğan’ı topa tuttu: "Ne barışı? Ben sonuna kadar buradayım. Hepsi duysun. Biz affetmiyoruz. Türkiye’ye ihanet edilmiş”27 izlenme
TÜSİAD'ın açıklamasına tepkiler büyüyor: Bakandan 'soruşturma' sinyali22 izlenme
Ankara'da esnaflık yapan yurttaş, borçları nedeniyle intihar etti...51 izlenme
Eleştirilerin hedefi olan AKP’li başkan o şirketlerden istifa etti!94 izlenme
TOKİ Ankara kurasında 497 konut kayboldu! Kura yenilenecek16 izlenme
YÖK'ten Erdoğan'ın fahri doktoralarıyla ilgili açıklama102 izlenme