İran'a saldıran İsrail'de önceki gün ilginç bir pankart yer aldı. İsrail'in başkenti Tel Aviv'e asılan pankartta, Suudi Arabistan, Suriye lideri Colani (El Şara) yer aldı. Görselde Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan gibi pek çok Orta Doğu ülkesinin kralları, başkanları da yer alıyor.
Bilge Yurtdagülen'in Gerçek Haber Gerçek Ekonomi isimli programına konuk olan Orta Doğu ve siyaset uzmanı Hüsnü Mahalli pankartın detaylarını açıkladı. Görselin Trump'ın yeni planı olduğuna dikkat çeken Mahalli, "Bu Trump'ın yeni orta doğu planı. Herkesi Netanyahu ile kanka yapmaya çalışıyor. Biz 2-3 ay önce Ahmet El Şara İsrail'e gidecek ya da Netanyahu Şam'a gidecek, dost olacaklar dedik. Bu olacak. Yani Ahmet Şara İsrail yanlısı olacak. Çünkü Ahmet Şara'yı iktidara getirmenin tek gerekçesi vardı o da İsrail'e teslim olmaktı. Dolayısıyla Şara'nın orada olması normal." dedi.
"LÜBNANI DA İSRAİL'İN İŞ BİRLİKÇİSİ YAPACAKLAR"
Mahalli pankartta yer alan Lübnan Cumhurbaşkanı için şu sözleri söyledi:
"Lübnan Cumhurbaşkanı'nın burada olması daha enterasan.Lübnan'ı da İsrail'in iş birlikçisi yapacaklar. Yani Hizbullah Lübnan'da darbe yedikten sonra Lübnan'ı da teslim alacaklar. Diğerleri zaten iş birlikçi... Bundan daha korkunç bir tiyatro olamaz. Bunu bile anlamıyorsak zaten bitti."
Tele1
Medya AŞ Genel Müdürü'nden kızına mektup: "Nedenini bilmediğim tutukluluğum nedeniyle yanında olamayacağım"
Dilan-Engin Polat soruşturmasında 27 şirkete kayyum atandı
İzmir’de lise öğrencileri 10 Kasım töreninde “Andımız”ı okumaya başladı, okul müdürü susturmaya çalıştı ama öğrenciler “Andımız”ı sonuna kadar okudu!
8.8'lik depremin Türkiye'ye etkisi olur mu? Ahmet Ercan anlattı
Minnettarız Atatürk: Medeni Kanunu'nun yürürlüğe girmesinin 94. yıl dönümü
Hüda Par istedi Atatürk ilkeleri çıktı
400'den fazla şubesi var: Türkiye'nin tatlı devi iflas etti
Şişli'de cesedi çöp konteynerinde bulunan Özbekistan uyruklu kadını herkesin gözü önünde taşımışlar!
İmamoğlu o görüntüye çok öfkelendi: Bu ne kepazelik
Akşener’den Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a: Yazıklar olsun size