Anasayfa1
30 Nisan 2019 ( 398 izlenme )
Reklamlar

Seçim bitti ittifak bozuldu: Başkanlar temizlik görevlisi yapıldı


Yerel seçimlerde MHP’den AKP’ye geçen Kastamonu’nun Bozkurt ve İnebolu ilçelerinde belediye başkanları, belediyede çalışan Ülkü Ocakları ilçe başkanlarını temizlik görevlisi yaptı.


Yerel seçimlerde MHP’den AKP’ye geçen Kastamonu’nun Bozkurt ve İnebolu ilçelerinde belediye başkanları, belediyede çalışan Ülkü Ocakları ilçe başkanlarını temizlik görevlisi yaptı.

Yeniçağ'ın haberine göre, konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, AKP’li belediye başkanlarına tepki gösterdi.

Aydın, “Bozkurt ve İnebolu Belediye başkanlarını uyarmak istiyoruz. Ülkü Ocakları başkanlarımızı çöpe verdiler. Bizim asabımızı bozmayın. Beni böyle konuşmak zorunda bırakmayın. Bizim dalımızı kıranın, ağacını kökünden söker atarız. Haberiniz olsun" dedi.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/secimbittiittifakbozuldubaskanlartemizlikgorevlisiyapildih126526.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gıda fiyatlarında tehlike çanları! Gübrede son bir yılda yüzde 240’a varan zam! Ev sahibini ve eşini öldüren kiracının evinden cephanelik çıktı Org. Özkök, kendisine ‘Fetullah raporu’ sunan albaya böyle dedi: Alnı secdeye varanlarla ne uğraşıyorsunuz? Erdoğan'a anket şoku! Güven azaldı!