Evlerin vazgeçilmez yemekleri arasında yer alan Ayşe Kadın fasulyenin fiyatı dudak uçuklattı. 1 kilo Ayşe Kadın fasulye 136 lira 99 kuruştan satılmaya başlandı.
Dünyanın en fazla gıda fiyatlarındaki enflasyon Türkiye'de. Bir türlü fiyatların yükselişinin önüne geçilemiyor. Bir markette çekilen fotoğrafa göre 1 kilo Ayşe Kadın fasulyenin fiyatı 136 lira 99 kuruşa yükseldi. Bu fiyatı görenler, "Artık Ayşe Hanım diyeceğiz heralde" yorumunu yaptı.
Medyatava'nın haberine göre Türkiye'de gıda fiyatlarının önüne bir türlü geçilemiyor. Dünyanın en yüksek gıda enflasyonunun görüldüğü Türkiye'de yerli malı sebze meyveler bile deyim yerindeyse cep yakıyor.
Her geçen gün gelen zam haberleri özellikle sebze ve meyve fiyatlarını direkt etkiliyor. Seçim sonrasından bu güne kadar geçen sürede sadece akaryakıt fiyatlarına yüzde 80'in üzerinde zam yapıldı. Hatta bugün gelen bilgilere göre benzine 3 lira, motorine de 4 lira daha zam yapılacak.
Akaryakıta gelen fiyat artışları doğal olarak hayatımızdaki birçok ürüne de zam olarak yansıyor. Özellikle Anadolu'dan gelen sebze ve meyvelerin nakliye masrafları da katlanarak büyüyor.
Bugün çekilen bir fotoğrafa göre Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan Ayşe Kadın fasulyenin fiyatı adeta uçtu. 1 kilo Ayşe Kadın fasulye İstanbul'da 136 lira 99 kuruştan satılmaya başlandı.
Ayşe Kadın fasulyenin fiyatını görenler "Bundan sonra Ayşe Hanım diyeceğiz herhalde" diyerek zamma dikkat çekti.
Barbunyanın kilosu 104,90 TL iken, domatesin kilosu 35,99 TL etiketiyle satışa sunuluyor.
Gerçek Gündem
Erdoğan'ın iddiasına en ağır darbe AKP'li isimden geldi11 izlenme
Ahmet Davutoğlu, Erdoğan’a sert gönderme: ‘Türkiye’nin tarihinin en cahil yönetim kadrosu’98 izlenme
Çevre arazilerini Katarlıların aldığı Kanal İstanbul'da imar oyunları! Tarım arazilerine beton dökecekler!83 izlenme
Tanju Özcan 'Bakan çıplak' dedi, meydan okudu: "Bakanı ve hükümetin atadığı bürokratları aklamaya çalışıyorlar"19 izlenme
AKP'den EYT tarihine ilişkin açıklama31 izlenme
Zonguldak karantinası kafaları karıştırdı184 izlenme
AKP'ye oy veren inşaat işçisi vatandaş: "Bugüne kadar AKP'ye oy verdim. Vicdani olarak rahatsızım. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum."34 izlenme
Polat çiftine yönelik hazırlanan MASAK raporunda çarpıcı detaylar38 izlenme
Abdurrahman Tutdere: "Şu an Adıyaman yas yerine döndü. 6 Şubat'taki matem havası bir kez daha bu kentin üzerine düştü”
Baro başkanlarına destek için korna çalan avukata polis 132 TL ceza kesti!
Mansur Yavaş seçimlerin yenileceği ilçede mitinge hazırlanıyor
Türkiye’deki asgari ücret Sırbistan ve Karadağ’ın bile gerisine düştü!