Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde kullanılmayan öğretmenevi bahçesinde bulunan Atatürk büstü, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gözleri kırmızı boya ile boyanarak tahrip edildi.
Şarköy'ün Cumhuriyet Mahallesi'nde 150 kapasiteli öğretmenevi, 2013 yılında zarar ettiği gerekçesiyle kapatıldı. O tarihten bu yana atıl durumda bulunan binanın bahçesinde bulunan Atatürk büstü, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından saldırıya uğradı. Atatürk'ün gözleri kırmızı renge boyanarak tahrip edildi, kaidede bulunan Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik ve İnkılapçılığı simgeleyen kitapçıklar ise kırıldı.
Şarköy Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/sarkoydeataturkbustunecirkinsaldirih88872.html
KÖİ projelerinde dünyada üçüncü sıradayız!43 izlenme
Son anket geldi: Saray'da yazı kışa çevirecek sonuçlar!89 izlenme
‘Annem ölsün’ mesajları olay yaratmıştı: Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’den dikkat çeken hamle45 izlenme
İcra patladı, iktidar fazladan icra dairesi açılmasına izin verdi!46 izlenme
Emekli bayram ikramiyelerin hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu37 izlenme
AKP’den CHP’ye geçen Yalova’da Arapça tabelalar kaldırılıyor49 izlenme
CHP'li Yunus Emre: "Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un kardeşi 1454 defa bylock kullanıp ceza almamış"46 izlenme
Melih Gökçek’in sağ kolu itiraf etti! "Bunu sadece ben değil, sağır sultan bile biliyor!"51 izlenme
'Sağlık ocağını AKP yaptı' diyen AKP'liye, bölgeyi bilen vatandaştan müthiş cevap !
CHP’nin Afyonkarahisar Belediyesi önünde yaptığı protesto eyleminde Cemal Enginyurt o isimlere öyle şeyler söyledi ki! "İtirafçı olan yavşaklar var..."
Ölümsüz seçmen! 165 yaşında ilk kez oy kullanacak!
Kılıçdaroğlu'ndan 'Emekçiler' notuyla yeni bir video: 7 başlıkla sıraladı, Kılıçdaroğlu ekonomide neler yapacak?