Şanlıurfa’da eğitim toplantısında YSK görevlisinden öğretmenlere hakaret: İnceleme başlatıldı

51 izlenme 18 Mart 2024
Reklamlar

Şanlıurfa’da eğitim toplantısında bir seçim kurulu görevlisi, yerel seçimlerde görevlendirilen öğretmenlere yönelik hakaretvari sözler kullandı. YSK inceleme başlattı.



Şanlıurfa’da 31 Mart yerel seçimleri için Siverek’te görev yapacak öğretmenlere yönelik ilçe seçim kurulu yöneticileri tarafından bir okulda eğitim toplantısı yapıldı.

Seçimde uyulması gereken kuralların anlatıldığı toplantıda ismi açıklanmayan seçim kurulu görevlisi, 20 dakikalık video sonrası öğretmenlere “Anladınız mı? Seçim günü arayıp aptal aptal sorular sormayın” dedi. Bazı öğretmenler görevliye tepki gösterdi.

Yaşananlar salondaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından memur üyelerin eğitimi için yapılan toplantıda, görevli öğretmenlere hakaret edildiği iddiasıyla inceleme başlatıldı. (DHA)

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İran'dan ABD'ye uyarı: "Bir boğaz daha kapanır" Sezen Aksu'dan Ayşe Barım ve Murat Çalık çağrısı: Sağlığı ve hayatı sizin yükümlülüğünüzdür Talat Atilla'dan Sedat Peker ile ilgili iddia geldi: "2 ay içinde her şey olacak" İstanbul Belediyesi'ni neden vermek istemediklerini İmamoğlu çarpıcı bilgilerle anlatıyor !