KRT’den Aziz Berek Duran’ın haberine göre, Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Abdulkerim Koç, 14 Mayıs seçimlerinde usulsüzlük olduğunu iddia etti.
Koç yaptığı açıklamada, “Her tutanakta oyumun fazlası Abdulkerim Koç ve AKP olarak işaretlenmiş. Bunun bilinçsizlikten ötürü olduğu söyleniyor. Öyle bir şey mümkün değil. Bir sandıkta birkaç kişi hata yapmış olsun bu kadar fazla hata bana göre hata değildir, kasten yapılmış bir eylemdir.” ifadelerini kullandı.

MÜHÜRLÜ OY PUSULALARI ÇÖPTEN ÇIKMIŞ
Koç açıklamasına şöyle devam etti:
“Onun dışında şu gördüğünüz pusulalar var. Bu gördüğünüz 5 pusulayı Eyyübiye’de çöpün kenarında bir kardeşimiz bulup, bize getiriyor. İnsanların namusu olan oylara el atmaya, namusuna el uzatmaya kimsenin hakkı yok.”

“İTİRAZ EDEMEDİK ÇÜNKÜ REDDEDİLECEKTİ”
10 bine yakın oyunun iptal edildiğini belirten Koç şunları söyledi:
İtirazda bulunamıyorsunuz iki gün önce saat 15:00'te süre doldu. İtiraz etmek istiyorduk ama 5 oy pusulası sonucu değiştirmeyeceği için reddedilecekti.
Koç sözlerini şöyle noktaladı:
"Fazla oy kullanıldığı zaman biliyorsunuz. Örnek veriyorum 200 oy kullanılması gerekiyor bir sandıkta 205 çıkmıştır o yüzden atmış olabilirler."
Yeniçağ
‘İBB’nin mülkleri yangından mal kaçırır gibi AKP’li belediyelere tahsis ediliyor!’144 izlenme
MHP'ye bir şok daha! MHP'den istifa edip İYİ Parti'den aday oldu!987 izlenme
Sinan Ateş'in ailesinden yeni açıklama: "Devletimizin bu cinayeti tüm yönleriyle aydınlatacağından şüphe etmiyoruz"70 izlenme
2 yaşındaki bebeğe istismar skandalında ailenin AKP'li başkanı aradığı ortaya çıktı!285 izlenme
Ukrayna ordusu tanksavar füzesi ile Ruslara ait askeri araçları imha etti!153 izlenme
Emeklililerin 2020’de alacağı promosyon ücreti belli oldu! İşte bankaların emekli promosyonları…306 izlenme
İktidarın 'sosyal medya düzenlemesine' CHP'den tepki! "AKP kara geçmişini silmeye çalışıyor"66 izlenme
İşte Çannakale Köprüsü için verilen araç garantisi!293 izlenme