Sandıktan ilginç protesto mesajları çıkıyor. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta bir seçmenin oy pusulasında AKP logosunun olduğu yere 'Evet' yazıp pusulanın üstüne de 'Damat varsa ben yokum' ifadelerini yazdığı görüldü.
Türkiye yerel seçimleri geride bıraktı. Ancak AKP’nin itirazları nedeniyle İstanbul’daki seçim halen sonuçlanmadı.
Resmi olmayan rakamlara göre halk Ekrem İmamoğlu’nu başkan seçerken, sandıktaki geçersiz oyların sayımı da sürüyor.
Geçersiz sayılan oylar arasından ise dikkat çeken protestolar da çıkıyor. Seçim öncesinde AKP’li seçmenin bir kısmının sandığı boykot edeceği iddia edilirken, bazı seçmenlerin oylarını geçersiz attıkları görüldü.
Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta bir seçmenin, oy pusulasında AKP logosunun olduğu yere “Evet” yazıp pusulanın üstüne de “Damat varsa ben yokum” ifadelerini yazdığı görüldü.
İşte o fotoğraf:

https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/sandiktanmesajyolladidamatvarsabenyokum389774h
Trafikte ağır ceza dönemi başlamadan durdu15 izlenme
‘Atatürk’ün adı sehven silindi’ denilmişti… Skandal olayla ilgili yeni gelişme45 izlenme
Bilal Erdoğan: "İsrail ile ticareti keselim diye 3 milyar dolardan feragat ettik"22 izlenme
Dünyada işçi haklarında en kötü 10 ülke listesinde Türkiye de yer aldı!69 izlenme
Man Adası belgeleri Soylu'da878 izlenme
Önceliğimiz verimlilik ve kârlılık38 izlenme
Başka ülkeden gelen ürün, yerli üretimden daha ucuza satılıyor: İthali 29,50 TL yerlisi 31,50 TL34 izlenme
KPSS Türkiye üçüncüsü mülakatta elendi! Öğretmen adayı isyan etti!1196 izlenme