Samsun'da vatandaştan AKP isyanı: 'Samsun'u AKP berbat etti. Allah'ın suyuna 400 TL fatura kesiyorlar'

27 izlenme 16 Mart 2024
Reklamlar

Samsun'da bir vatandaş, AKP'yi eleştirerek "Samsun'u AKP berbat etti. 200 TL elektrik parası geliyor, Allah'ın suyuna 400 TL fatura kesiyorlar." dedi. İYİ Parti'nin adayının ise çok çalıştığını ve fazla oy alabileceğini belirtti.

Samsun'da bir vatandaş, sokak röportajında AKP'yi sert bir dille eleştirdi. Vatandaş, "Samsun'u AKP berbat etti. 200 TL elektrik parası geliyor, Allah'ın suyuna 400 TL fatura kesiyorlar." ifadelerini kullandı. Ayrıca, İYİ Parti'nin adayının çok çalıştığını ve fazla oy alabileceğini belirtti. Bu sözler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Furkan Vakfı lokaline 'içki' mührü: Vakıf üyeleri ve polis arasında arbede çıktı! WSJ: Hamas saldırısının arkasında İran var… ‘Orta Doğu’da büyük savaşın kapısı aralandı’ Sayıştay ortaya çıkardı! Berat Albayrak'ın onayıyla 144.5 milyon lira harcanmış! Hizbullah tetikçileri buhar olup uçtu! 25 yıldır 'aydınlatılamayan sır'da zaman aşımı tehlikesi