Gazeteci Hakan Tosun’un, 10 Ekim günü Esenyurt’ta yaşayan yakınlarının yanına giderken yolda saldırıya uğradığı belirlendi. Alınan bilgiye göre Tosun, kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edilip gasp edildi. Kafasına aldığı darbeler sonucu yol kenarında baygın halde bulundu.
Tosun’un avukatı Hakan Bozyurt, Tosun'a saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 2001 ve 2007 doğumlu iki kişinin '"kasten yaralama" suçlamasıyla bir gün sonra tutuklandığını söyledi.
Kaldırığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Tosun'un son görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler...
TELE1
SGK rekor açık verdi! Hadi yine "Bay Kemal" deyin!
Süleyman Soylu'nun yardımcısı da çift maaşlı çıktı!
Surlara bu kez Husi liderinin posterini astılar
Turhan Çömez’den çok konuşulacak iddia! 'AKP milletvekilleri aralarındaki toplantıda yumruk yumruğa kavga etti'
AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten sahte diploma skandalında itiraf gibi açıklama: "Bir Yıl Önce Fark Ettik"
Soytarı Kadir'in Kurtuluş Savaşı ile ilgili skandal sözleri ortaya çıktı ! 'Keşke Yunan Galip Gelseydi'
Avrupalı bilim insanlarından korkutan yangın açıklaması
Öğrenci Köyü'nü özelleştirip depremzede gençlerden geriye dönük kira istediler!
Okulöncesi eğitim adeta Diyanet'e geçti
İstanbul'da İmamoğlu ablukasına büyük tepki: "Çekin bunları, böyle devam. Başka bir şey yok. İmamoğlu’ndan korktukları kadar Allah’tan korkmuyorlar"