Siyasilerin mitinglerde sürekli olarak tepki gösterdiği TRT'nin yanlı yayın politikasına vatandaş da sessiz kalmadı.
24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim kampanyası sürecinde Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT)'nin adaylar arasında eşit söz hakkı tanınmadığını "Uluslararası Şefaflık Derneği" tarafından yapılan çalışma da ortaya koydu.
Mayıs ayı inceleme sonucuna göre TRT, haber bültenlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a 105 dakika, Muharrem İnce 'ye 37 dakika, Meral Akşener'e 14 dakika, Selahattin Demirtaş 'a ise 3 saniye yer verdiği ortaya çıktı.
Bu duruma tepki gösteren bir vatandaş “sahibinden” adlı satış sitesine “Sahibinden Satılık TRT” başlıklı bir ilan verdi.
İlanda, “Millet kararını vermiştir. Satılık TRT ilanını gururla veriyorum. O yüzdendir ki 24 Haziran’dan sonra iş aramaya başlayabilirisiniz” ifadeleri yer aldı.
(2)001.jpg)
(2).jpg)
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/sahibindensatiliktrtilaniverdiler194236h.htm
Ali Yerlikaya 'Gereği yapıldı' demişti: Jandarma, cezaevindeki tutukluyu bulamamış!32 izlenme
İsrail bir nükleer bilimci daha öldürdü23 izlenme
İsrail'de tartışmalı olaylar: Panik anını 'fırsat'a çeviriyorlar11 izlenme
Karantina ayında alkolden ve sigaradan alınan ÖTV uçtu!184 izlenme
Erdoğan, yandaşlara 'ödül' dağıttı!37 izlenme
Soylu'ya yanıt: "Umarım Sedat Peker'in ifşaları doğru çıkmaz"56 izlenme
Vezneciler Gazi Kız Yurdu'nda öğrenciler sokağa atılıyor22 izlenme
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tansiyon yükseldi!53 izlenme
TBMM Başkanvekili Karaca'dan 'şeriatçıyız' diyen Cübbeli Ahmet'e suç duyurusu
Erdoğan'ın dev protokol yatı görüntülendi! Ahmet Necdet Sezer “lüks harcama” diyerek Deniz Kuvvetleri’ne devretmişti
Berat Albayrak "Hedef tuttu!" dedi, ancak 5.6 milyar TL'lik yanılma gerçekleşti!
Şener Üşümezsoy çok sinirlendi: 'Yahu yeter be' diyerek stüdyoyu terk etti