Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında bugün sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. 5 golün atıldığı dev maçı Fenerbahçe 3-2 kazanarak lider Galatasaray'ı takip etmeyi sürdürdü.
Papara Park'ta oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetti. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yaptı.
HAVAİ FİŞEK PATLATTILAR
Maç öncesi bir grup taraftar gece saat 3 buçuk sularında sarı lacivertli ekibin kamp yaptığı otelin önünde havai fişek patlatarak o anları sosyal medya platformu TikTok’ta yayınladı.
TARAFTAR SAHAYA GİRDİ
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı. Trabzonsporlu taraftarlar ile Fenerbahçeli futbolcular arasında yaşanan kavgaya güvenlik güçleri müdahale etti.
SALDIRGANIN TRİBÜNDEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Sahaya ilk önce elinde bıçak ve farklı isimlerle giren saldırganın tribünde çekilmiş görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın elindeki bıçağı tribündeki diğer Trabzonsporlulara gösterdiği ve ve küfürlü tezahürata eşlik ettiği görülüyor.
12 KİŞİ GÖZALTINDA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:
"Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
?Maç esnasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a yabancı madde atan C.K. isimli şahıs, müsabaka esnasında tespit edilmiş, yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.
?Müsabaka sonrası sahaya ilk atlayan H.Ç. adlı şahsın kaldığı otel tespit edilmiş, otelde yapılan araştırmada şahsın otelden ayrıldığı anlaşılmış, Rize istikametine gittiği bilgisinin alınması üzerine yapılan çalışmalar sonucu şahıs Yomra ilçesinde yakalanarak hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.
?Müsabaka sonunda sahaya atlayıp korner bayrağını alarak futbolculara doğru koşan şahsın, stadyuma giriş yapmış olduğu passolig sahibinin C.Ç. olduğu tespit edilmiş, sahaya giren şahsın passolig sahibi olmadığı anlaşılmış, yapılan incelemelerde sahaya giren E.T. isimli şahıs Araklı ilçesinde yakalanmış ve gerekli soruşturma başlatılmıştır.
?Müsabaka sonunda sahaya girerek Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'i darp eden şahsın O.B. olduğu tespit edilmiş, şahıs Kalkınma Mahallesi'nde yakalanmış ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.
?Sosyal medyada paylaşım yaparak taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M. , O.O., E.T., ve A.A. isimli şahıslar yakalanarak haklarında gerekli soruşturma başlatılmıştır.
?Müsabaka sonrası yapılan kamera çalışmaları sonucunda sahaya girdiği tespit edilen A.S., B.T.
isimli şahıslar yakalanarak, haklarında gerekli soruşturma başlatılmıştır.
Şu ana kadar tespit edilen 12 şahıs ile ilgili adli ve idari işlemlere başlanmıştır. Yaşanan olaylarla ilgili inceleme ve soruşturma devam etmektedir."
Odatv.com
Arap kültüründeki gibi elle yemek yiyen Rizeli başkandan kılıç ve otomatik silahlarla poz!
Ebru Teğmen'in kalemini kıran hakimin AKP'lilerle fotoğrafı çıktı
Trabzon Havalimanı'nda büyük tehlike: 2021'de yenilenmişti, son 3 yılda 6 kez bakıma alındı, 15 gün önce yine kapatıldı
Rotterdam'da Türkiye'deki seçim sonrası AB dışındaki ülkelerden seçmenlere oy verme yasağı
AKP’ye birinci parti çıktığı iki şehirden şok: Oylarda büyük düşüş!
Ruhsar Pekcan skandalından sonra şimdi de Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un kardeşi Oktay Selçuk'un şirketi ortaya çıktı!
İflasın eşiğindeki Forum AVM'leri tanıdık isim satın aldı
Muharrem ince Twitter’dan isyan etti!
Melih Gökçek döneminde '174 Milyon Liralık Hafriyat Geliri' Ankara halkına değil de Gökçek'in oğluna ait spor kulübüne gitmiş !
Anayasa hukukçusu CHP’li vekil Kaboğlu: Berberoğlu’nun milletvekilliği devam ediyor
Narin Güran cinayeti hâlâ aydınlanamıyor! Narin'in kimliği çuvaldan çıktı
Herkes Atatürk'ün o an "sus" demesini bekliyordu ama...
AKP'li belediye camiyi yıkmak için harekete geçti, imam halkı direnmeye çağırdı !
Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan 'göçmenlerle' ilgili yeni açıklama: "Geri adım atmayacağım fazlasını da yapacağım"