Rusya Ukrayna'nın Harkov bölgesinde sivil yerleşim yerlerini vurdu!

63 izlenme 17 Mart 2022
Reklamlar

Rus ordusu Harkov bölgesinde bir okul ile çarşıyı vurdu

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 22. günde devam ediyor. Rus ordusu bu kez Ukrayna'nın Harkov bölgesindeki sivil yerleşim yerlerini hedef aldı. 

Harkov bölgesinde bulunan Merefa'daki bir okulda ve farklı bölgedeki bir çarşıda büyük hasar meydana gelirken, yangınlar çıktı. 

Ukrayna Acil Durumlar Servisi'nden yapılan açıklamada, “Son 24 saat içinde yangına ve göçük altında kalanlara yönelik 40 müdahale gerçekleştirildi. Harkov'un Nemişlanskiy, Osnovyanskiy, İndustrialniy, Moskovskiy, Slobodskiy bölgelerinde çıkan yangınlara müdahale edildi. Merefa'daki okul binasında 400 metrekarelik alanda çıkan yangına 10 personel ile müdahale edildi” ifadeleri kullanıldı.

İHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Koca açıkladı: 33.520 yeni vaka tespit edildi, 22.161 kişi sağlığına kavuşurken, 129 kişi hayatını kaybetti! Hüseyin Çevik isimli tarikatçı FETÖ gibi bir örgüt olduğunu açıkladı: "İzin versem hepsi silahlı gelir. Ben izin vermiyorum. Biz de tehdit yok icraat var" Kur’an'a saldırıları olay olmuştu: Canlı yayında infaz Erdoğan: Her üniversite bitirenin iş sahibi olması diye bir şey yok