Home
21 Kasım 2024 ( 11 izlenme )
Reklamlar

Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldıran Servet Bozkurt ev hapsinde elektronik kelepçeliyken iki kişiyi öldürüp kaçtı


Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e saldırının azmettiricisi Servet Bozkurt elektronik kelepçeliyken ayrılmak üzere olduğu eşini ve sevgilisi olduğunu düşündüğü erkeği öldürdü.



Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e Mertcan Kılıç tarafından yapılan saldırının azmettiricisi Servet Bozkurt, ev hapsinde cinayet işledi.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın iddiasına göre, saldırgan Servet Bozkurt eşini ve sevgilisini bıçaklayarak öldürdü ve elektronik kelepçesini çıkararak kayıplara karıştı. Bozkurt’un arandığı belirtildi.


Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ÖSYM, KPSS tercih sonuçlarını açıkladı! Tıkla 2019/1 KPSS yerleştirme sonucu sorgula (Taban ve tavan puanlar) Kapattıkları hastaneyi 737 bin TL’ye tekrar açacaklar! Fatih Altaylı kaç milyon Suriyeliye vatandaşlık verileceğini açıkladı ‘THY o uçağa pilot arıyor!’