Ukrayna Acil Durumlar Servisi’nden yapılan açıklamada, “Dün Çernihiv'de meydana gelen korkunç terör saldırısında 7 kişi hayatını kaybetti. Rusya'nın şehir merkezine düzenlediği saldırı sonucu 144 kişi yaralandı. Yaralılardan 15’i çocuk ve 15’i polis memuru” denildi.
ZELENSKİ: ASKERLERİMİZ RUSYA'YA KARŞILIK VERECEK
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, saldırıda hayatını kaybedenler arasında 6 yaşında Sofia adında bir kız çocuğunun da olduğunu belirterek, “Maalesef Çernihiv'de Rus füzesiyle 7 kişi hayatını kaybetti, ölenler arasında bir kız çocuğu da vardı, adı Sofia'ydı, 6 yaşındaydı. Yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Aralarında 15 çocuğun da bulunduğu 144 yaralı var. Füze şehrin merkezine isabet etti. Eminim ki askerlerimiz bu terör saldırısı için Rusya'ya karşılık verecektir. Hem de somut bir şekilde” ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
İrlanda'da 5 Euro'ya 5 kişilik yemek yapan kadın Türkiye'deki fiyatlara isyan ettirdi
Ankara'da pankart kavgası!
Limon fiyatları uçunca limon hırsızlığı başladı !
AKP Milletvekili Kemal Çelik onlarca kişinin gözünün içine baka baka böyle dedi! 'Rakamlar ortada, halk zenginleşti'
'Abdullah Gül’ün Başdanışmanı FETÖ’cü, Ahmet Davutoğlu’nun 'oğlu'ymuş'
MHP'li belediyeden 10 milyon liraya bilardo salonu!
Japonya, aya inişten sonra sorunlu gezicisini kurtarmayı umuyor
Son 2 senede 3 kat arttı: Zengin Türkler nereye kaçıyor?
Alım gücü düşen vatandaş koyun kulağına yöneldi!
AKP'lilere ve mafyaya dokunulmazlık kalkanı iddiası: Süleyman Soylu döneminde paralel sistem mi kuruldu?