Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
"Kadın erkek eşitliği, her evde huzurun, bereketin olması, adalet için, halk için, millet için iktidar. İstanbul'u da Bağcılar'ı da seviyorum. Bağcılar'da oyumuzun düşük olduğunu biliyorum. Ama kimse endişelenmesin, bu ülkede hiçbir ayrım yapmayacağız, herkesi kucaklayacağız. Bizim kitabımızda ayrımcılık yoktur.
Sevgili İstanbullular, zor durumda olduğunuzu, geçim sıkıntısını, işsizliği biliyorum. Malı götürenleri de biliyorum. Haksız olarak Hazine'den alınan 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım. 'Kılıçdaroğlu gelmesin' diye çaba harcayıp büyük mücadeleler verdiklerini biliyorum. Benim güvendiğim insanlar sizlersiniz.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Allah nasip ederse cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görevini yapacak.
İkinci cumhurbaşkanı yardımcımız Mansur Yavaş. Elinden gelen bütün gücü gösterecek. Neden Ekrem İmamoğlu, neden Mansur Yavaş? Bizim tarihimizde iki önemli başkent var. Osmanlı'nın başkenti İstanbul, Cumhuriyet'in başkenti Ankara. Demek ki iki başkenti yöneten güç, aynı zamanda Cumhuriyet'in en önemli yılında, yani 100. yılında cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev yapacaklar."
KRT
Sinan Oğan reytinglerde Erdoğan’a fark attı41 izlenme
Konteyner kentten çıkarılmak istenilen vatandaş isyan etti: "Çöpten hurda toplayıp yaşıyorum. Biz terörist değiliz, mahkum değiliz, yoksuluz"19 izlenme
Elektrik şirketlerinin yüksek fatura oyununa dikkat!80 izlenme
Bilimde değil makam aracında yarışıyorlar29 izlenme
AKP'li belediyeden 57 milyon liralık ihale oyunu!82 izlenme
İran'ın füze saldırılarının İsrail'de yarattığı hasar gündüz ortaya çıktı27 izlenme
Merkez Bankası açıkladı: İşte piyasanın dolar, faiz ve enflasyon beklentisi53 izlenme
Sinan Ateş cinayeti dosyasında adı geçmişti: Yeniden milletvekili adayı gösterildi26 izlenme
İddia: Cumhurbaşkanlığı’ndaki konserde kadın sanatçıların kıyafetlerine müdahale edildi
Bingöl’de yurt eylemine katılan öğrencilere soruşturma!
Mehmet Şimşek sıcak para ziyareti yapmıştı: BAE'den Türkiye'ye kötü haber
Bakan Koca açıkladı: 32.102 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 1.898.447'e, can kaybı 16.881’e yükseldi!