Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları 18 gündür devam ediyor. Ukrayna'nın Donbass Bölgesi'nde bulunan Mariupol kenti, Rusya'nın ağır bombalamalarına maruz kaldı. Rus ordusu tarafından askeri alanlar hariç sivil yerleşim alanlarının da vurulduğu görüntüler amatör kameralara yansıdı. Çok katlı binaların vurulduğu Mariupol şehrinde vatandaşlar göçük altında kalanları kurtarmaya çalışıyor. Saldırılar sonucu hayatını kaybeden ya da yaralı olup olmadığı hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Öte yandan, şehrin merkezinden amatör kameralara yansıyan görüntülerde şehrin aldığı hasar gözler önüne serildi. Şehirdeki son durumu videoya çeken bir kişi, “Halk temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Sivil vatandaşların şehirden ayrılma denemeleri de zaman zaman Rusların saldırısına uğrayarak provoke ediliyor” ifadelerini kullandı.
İHA
AKP’den enişteye büyük kıyak: Erdoğan’ın hemşerisine bakanlıktan özel plan
Dosyadan el çektirilen savcı talep etmişti: Sinan Ateş cinayetinde şüphelilerin kullandığı araçların PTS kayıtları ortaya çıktı!
Çerçioğlu'nun aile şirketini AKP de kurtaramadı!
Erdoğan'ın koruma giderlerinin bir yıllık maliyeti ortaya çıktı: Günde 290 asgari ücret harcandı!
Depremzedeler GSM operatörlerine dava açmaya hazırlanıyor
İnternetten Tanıştı, Tüm Parasını Yatırdı, Dolandırıcı Olduğunu Sonra Anladı
Kılıçdaroğlu açıkladı: Suudi Arabistan-İran geriliminde Türkiye ne yapmalı?
Bakandan Osman Gökçek'e kötü haber: "Hepsi yıkılacak"
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan 3 ayda 5 binden fazla teşvik!
Mollaveisoğlu: "Bundan sonra AKP tüm seçimlerden yenilgi ile çıkacaktır"
AKP'li Özhaseki, bugünkü enflasyonu 2002 ile karşılaştırdı: "Ekmeği 1 liraya alamıyorsunuz ama, bugün 5 liraya çok rahat alabiliyorsunuz"
Esenyurt'taki tekel bayisi cinayetinde fitil 2 ay önce ateşlenmiş! Görüntüleri ortaya çıktı!
Binlerce kişi kullanıyor, banka hesaplarınızı kontrol edin! İnat Box vurgunu... 21 ilde operasyon, 27 tutuklama
Güncel corona verileri açıklandı: Hasta sayısı 345.678’e, vefat sayısı da 9.224’e yükseldi!