Rusya’nın, Ukrayna’nın Mariupol şehrindeki sivil yerleşim alanlarını vurduğu anlar kameralara yansıdı!

75 izlenme 13 Mart 2022
Reklamlar

Rusya’nın, Ukrayna’nın Mariupol şehrindeki sivil yerleşim alanlarını vurduğu anlar kameralara yansıdı.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları 18 gündür devam ediyor. Ukrayna'nın Donbass Bölgesi'nde bulunan Mariupol kenti, Rusya'nın ağır bombalamalarına maruz kaldı. Rus ordusu tarafından askeri alanlar hariç sivil yerleşim alanlarının da vurulduğu görüntüler amatör kameralara yansıdı. Çok katlı binaların vurulduğu Mariupol şehrinde vatandaşlar göçük altında kalanları kurtarmaya çalışıyor. Saldırılar sonucu hayatını kaybeden ya da yaralı olup olmadığı hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan, şehrin merkezinden amatör kameralara yansıyan görüntülerde şehrin aldığı hasar gözler önüne serildi. Şehirdeki son durumu videoya çeken bir kişi, “Halk temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Sivil vatandaşların şehirden ayrılma denemeleri de zaman zaman Rusların saldırısına uğrayarak provoke ediliyor” ifadelerini kullandı.

İHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ranttan gelen kötü kokular: İhalesiz hizmete bir yılda 1.7 milyar TL! İstanbul Havalimanı'nda satılan çikolatalı gofretin fiyatı şaşkınlık yarattı! Memleket Partisi'nin kritik ismi oyunu Kılıçdaroğlu'na verecek: "1 oy hak, hukuk, adalet diyen tarafa 1 oy Memleket Partisi'ne" Muharrem İnce: Çarşamba günü Erzurum’dayız