Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızı Yüsra Palazoğlu'nun çakar tertibatlı bir lüks ciple hatalı dönüş yapması sonrası aldığı 139 bin liralık para cezasını değerlendirdi.
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün kızı Yüsra Palazoğlu'nun Beşiktaş'ta çakar tertibatı bulunan lüks cipin hatalı dönüş yaptığı görüntü sosyal medyada tepki çekti.
139 BİN LİRA CEZA
Görüntüyü ihbar kabul eden İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma ile araç sürücüsünün kimliğini tespit etti. Polis ekipleri tarafından Yüsra Palazoğlu'na, "Araçlarda ışıklı ve sesli uyarı işaretlerin takılacağı yerlerin dışında bulundurulması ve kullanılması" ve "Trafik işaret ve levhalarına uymamak" suçlarından toplam 139 bin 165 lira idari para cezası uygulandı.
Cübbeli, kızına kesilen trafik cezası ile ilgili HaberTürk'te Okan Bayülgen'in "Muhabbet Kralı" programında konuştu.
ÖCALAN, FETÖ, 28 ŞUBAT
"Cezayı ödemişler. Bir yanlış yapmış, devletimizin cezasına saygımız sonsuz, bir şey diyecek halimiz yok. Eşinin aracıymış" diyen Cübbeli, görüntünün Pazartesi günü çekildiğini ancak terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın PKK'nın lağvedilmesine ilişkin mesajının okunacağı esnada, DEM'li bir gazeteci tarafından servis edildiğini iddia etti.
Cübbeli, "Bütün milleti galeyana getirdi. Türkiye'nin gündemini değiştirdi. Uluslararası haber oldu. Burada FETÖ parmağı var. Şok oldum. Tam da 28 Şubat..." dedi.
"BAŞÖRTÜSÜ BENİ KESMEZ"
Kızının çarşaf giymemesini de eleştiren Cübbeli, "Ben kızım çarşaf giysin isterim tabii başörtüsü beni kesmez. Ben başörtülü olmasından memnun değilim. Cicili bicili başörtüsü takmayı caiz görmüyorum. Fetvalarım ortada. Ama onlar başörtüyü de hazmedemiyor. 'Sizi AK Parti zenginleri' bir hakaretler... Beş binden fazla tehdit. Çocukların arabaya girecek gali kalmadı. Biraz mütevazı yaşayın denebilir ama yani sövmek, saymak, 'keseceğiz', 'asacağız..."
Odatv.com
İşçiler Kaçak Saray'ı yapan şirkete karşı ayaklandı !
İçişleri Bakanlığı’ndan Ekrem İmamoğlu kararı
Ayasofya'nın bir kapısının daha kemirildiği ortaya çıktı
İstanbul kirada Avrupa’nın lideri
Sedat Peker'in rüşvet ağı iddialarından sonra gözaltına alınan Ünsal Ban’ın şoförünün eşi ve baldızı belgeleri yakarken yakalanmıştı, görüntüler ortaya çıktı!
Koronavirüs hastası olduğunu gizleyen kadın, doğum yaptıktan sonra tedaviye alındı!
100 TL ile 5 Euro’yu göstererek Türkiye ekonomisini anlattı! 'Avrupalı 5 Euro kazanmak için yarım saat bile çalışmazken biz 100 TL için 8 saat çalışıyoruz. Yarım saatlik emekle 8 saatlik emek eşit!'
Yoksullar ligine doğru ilerliyoruz! Kişi başına milli gelirde 192 ülke arasında 74’üncü sıraya düştük!
Erzincan valisi, hilafetçi imamı makamında ağırladı, hediye verdi!
Diyanet’e matbaa harcaması için 563 milyon TL israf bütçesi