İstanbul’da yaşayanlar için taksi meselesi çözülemeyen bir sorun. Hatta bir İstanbullu başka bir şehirde taksiye binip, herhangi bir tepki görmeden istediği yere gidebilince bu durumu oldukça garipseyebiliyor. Aynı durum başka bir yerden İstanbul’a gelenler için, özellikle turistler için oldukça rahatsız edici boyutlara ulaşabiliyor. İstanbul’da taksi sorunu yaşayan bir Rus, bunu ülkesinde bir stand up gösterisinde espri malzemesi olarak kullandı. Slava Komissarenko isimli Rus showmen İstanbul’da yaşadığı dönem taksicilerle yaşadığı anılarını anlattı. Rus komedyenin, 'İstanbul'da taksiyle bir yere gitmek için bunu istemeniz yeterli değil. Taksicinin de oraya gitmek istemesi lazım. Senin isteğin yeterli değil. Taksi yakalıyorum, taksi duruyor. Bana ‘trafik trafik’ diyor. E git o zaman trafik varsa? Neden durdun? Yollardaki durumu anlatmak için mi?' dediği stand up görüntüleri sosyal medyada viral oldu.
Dünyanın bir çok yerinden İstanbul’u ziyaret eden turistler Rus komedyenin söylediklerine hak verdikleri yorumlarda bulundu. Türk kullanıcılar durumdan oldukça rahatsız olduklarını belirterek İstanbul trafiğinde yaşadıkları taksici anılarını anlattı. Bir kadın kullanıcı, ateşlenen oğlunu hastaneye götürebilmek için bir taksi çevirdiğini, hastanenin yolunu bilmediğini söylemesi üzerine taksicinin kendisine, "sen benim başıma bela mısın" diyerek kendisini ağlattığı bu sebeple taksiden indiğini yazdı. Rus komedyenin ise İstanbul taksicilerini anlattığı bölümü sosyal medyada gündem oldu.
Odatv.com
Dilovası'nda altı kadının can verdiği yangında inanılmaz iddia! Sahte tutanak mı verildi?
Mahfi Eğilmez uyardı: "Bunları yapmazsak yılsonu çöküşü yaşarız"
Rıdvan Dilmen TRT'den aldığı iddia edilen maaş konusunda sessizliğini bozdu
IŞİD'in suikast yapacağı iddia edilmmişti, Sedat Peker'den yanıt geldi
Eğitimde eşitlikte son, işsizlikte ilk sıradayız!
Taksim’e yürümek isteyen gruba polis müdahalesi!
2014 yılı Ramazan paketi kıyaslaması yapan Berfu Yenenler ekonomik çöküşü tokat gibi çarptı!
AKP'nin Meclis'e sunacağı yasanın detayları belli oldu: Emekli ikramiyesinde kritik düzenleme
Erdoğan'dan Mersin'deki saldırıya ateş püskürdü: Bunları takip ederseniz HDP ve CHP'nin kabul ettikleri gruplara veya ülkelere çıkar
AKP'liler itiraz etmişti: İşte İstanbul'da Gaziosmanpaşa ve Beykoz'daki son durum!