Van'da kaldığı yurttan 27 Eylül'de çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan ve 18 gün sonra cansız bedeni göl kıyısında bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ölümünün üzerindeki sır perdesi aralanmadı.
Rojin’in otopsi raporunda ölüm nedeni “suda boğulma” olarak kaydedildi, ancak boğulmanın nasıl gerçekleştiği, intihar mı yoksa dış müdahale mi olduğu açıklığa kavuşmadı.
"KAPILARI ÇALIN SÖYLEYİN BENİM KIZIMA NE OLDU?"
İlk günden beri kızının intihar etmediğini savunan baba Nizamettin Kabaiş, Narin Güran davasının görüldüğü Diyarbakır Adliyesi önünde isyan etti.
Kabaiş şunları söyledi:
“Onu katlettiler. Katlettiler Rojin’i. O kadar televizyon kanalı var, niye kimse gitmiyor? Kapıları açın, kapıları çalın söyleyin ki bizim kızımıza ne oldu? Kim bu kızın cenazesini buraya bıraktı? Kimse niye sormuyor? Niye gözler kapalı niye kulaklar tıkalı? Ciğerim yanıyor. Ben kızımı okumaya gönderdim. Hiç kimseden ses çıkmıyor niye korkuyorsunuz? Üniversiteden korkmayın yurttan korkmayın. Bu kız da devletin bir evladıydı, okumak istiyordu. Ciğerim gitti bitti.”
Tele1
Cumhurbaşkanlığı’nın 6 aylık harcaması 6.1 milyar lira
İmamoğlu 'asıl bayram' için tarih verdi
Askeri fabrikanın özelleştirilmesine tepki!
İngiliz Ekonomist'ten Erdoğan değerlendirmesi: "Erken seçime gidecek"
Ekonomist Muratoğlu: Esas patlama Ağustos sonunda yaşanacak
Tamar Tanrıyar ve kocasının mal varlıkları dudak uçuklattı
AKP de İBB’nin panolarında
35 kişiye mezar olmuştu yeni raporda şoke eden detay
EYT'de maliyet belirsizliği: Meclis'te görüşmeler sert tartışmalarla başladı
Tahliyelerden sonra Narin'in babasından tutuklu aile üyeleri için çağrı: "Ailemizin yıkılmasını kabul etmiyoruz, bu zulümdür!"
'Günlük hasta sayısı 8-9 bin civarı, 15 gün sonra İtalya, İspanya gibi oluruz'
İBB'den web sitesine 11 milyon TL'lik harcama!
Özgür Özel'den İstiklal Marşı'nın Arapça okunmasına sert tepki: "Böyle bir utanmazlığın asla affı yoktur"
Esnaf umduğunu bulamadı... Son 25 yılın en kötü bayramı!