Kırmızı Bülten Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yüzer 31 Mayıs’ta Twitter hesabından “Bitlis Eğitim ve Tanıtma Derneği’nin (BETAV) düzenleyeceği 2. Kitap Fuarı’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çete reisi, darbeci diyen Ataol Behramoğlu ve halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme suçundan yargılanan Metin Uca’yı getirecekmiş. BETAV İstanbul Şubesi bu hamleyle neyi amaçlıyor acaba?” paylaşımını yapmıştı.
“ENGELLENDİK. TEBRİKLER”
Ataol Behramoğlu, söyleşinin iptal ediğini duyurdu. Behramoğlu, Yüzer’in o günkü paylaşımına şu yanıtı verdi: “Kazandınız Mustafa Bey. Engellendik. Tebrikler. Sizin torunlarınızdan torunlarınızın en azından biri benim bir şiirimi sevgilisine okuyacak fakat ona dedenizin dedesinin adını biliyor musun diye sorulacak olsa cevabı ‘dalga mı geçiyorsun?’ olacaktır.”

Sözcü
Binali Yıldırım'ın yakın dostundan iki yılda 'çılgın' büyüme!40 izlenme
Sıla bebeğin vücudunda 42 diş izi: Evde tatbikat yapıldı23 izlenme
Suudi petrol devi, gelir rekoru kırdı31 izlenme
Narin cinayetinde Baro eski Başkanı Nahit Eren katili resmen tarif ederek açıkladı48 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 102.601 yeni vaka tespit edilirken, 198 kişi hayatını kaybetti, 87.562 kişi sağlığına kavuştu!42 izlenme
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay sonrası yeniden gündem oldu: “6 yaşındaki çocuk evlenebilir” fetvası vermişti!45 izlenme
AKP'nin tarihi hezimeti: Kaleleri bir bir yıkıldı26 izlenme
FETÖ sanığından itiraf: ‘AKP’nin il başkanı referansımla atandı!’156 izlenme
Inter Teknik Direktörü Inzaghi: Yenilgiyi hak etmedik
İFM yeni rant merkezi oluyor! AKP'li vekillerin TBMM’ye sunduğu kanun teklifine göre, İFM’nin idari yönetimi bakın kime teslim edilecek!
Gazilere karakolda ters kelepçe taktılar 15 saat de nezarethanede tuttular!
Kocaeli Fatih Mahallesi'ndeki Aile Sağlık Merkezi'ni basan bir grup, 3 doktoru dövdü!