Tv100’de yayınlanan “Eşit Ağırlık” programında, Prof. Dr. Ersan Şen ile Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu arasında, gündeme getirilen “sosyal medya düzenlemesi” konusunda tartışma yaşandı.
Sosyal medya düzenlemesinin, düşünce özgürlüğünü kısıtladığını söyleyen Ersan Şen şöyle konuştu:
“Diyelim Merkez Bankası diyor ki benim rezervim şu kadar. Bilim insanı çıkıp diyor ki Merkez Bankası şuan negatifte. Sen de dedin ki, sen burada bir bilgiyi gerçeğe aykırı kullandın, hop seni göz altına aldı.”
Şen’in bu sözlerine Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu, “Hayır hocam bu olmaz. Az önce metni okudum. Yayılan bilginin toplumda infial yaratması lazım. Toplumda infial yaratmadığı sürece istediğiniz bilgiyi yayın” diye konuştu.
Prof. Şen ise, Bektaşoğlu’nun bu açıklamalarına “Şarkıcı Gülşen, halk arasında infial oluşturmadan 4 ay önce söylediği sözler nedeniyle tutuklandı” sözleriyle cevap verdi.
Hacıbektaşoğlu ise “Gülşen’in tutuklanması yanlış. Fakat bunun konumuzla bir alakası yok hocam. Gülşen’in tutuklanması yanlış tabii ki” dedi.
Gerçek Gündem
Cemal Enginyurt ile Süleyman Soylu birbirine girdi! 'Pis işler' polemiğinde büyük kavga
Tank Palet Fabrikası’nın bilinmeyen tarihi öyküsü
Bunu da gördük: Askıda belediye otobüsü bileti!
Neyi itiraf ettiğini bilmeyen 'İBB itirafçısı' İmamoğlu ve İBB tutuklularının ailelerine küfür yağdırmış
İzmir'de CHP AKP'ye fark atıyor
Emeklilerle ilgili önerge, AK Parti ile MHP tarafından reddedildi
Ali Yerlikaya, kiliseye saldıran iki zanlının hangi örgütle bağlantılı olduğunu açıkladı
Gazday Genel Müdürü: "5 günlük gaz kaldı"
Yandaş Ülke TV'nin sunucusu batan ekonomiyi fırsata çevirdi, gurbetçileri Türkiye'ye çağırdı! 'Evleri yoksa otelde kalabilirler, fark 1'e 18'
İBB'nin dev şirketi KİPTAŞ kamu bankalarını BDDK’ya şikâyet etti
Alpay Özalan gerçeğini Feyyaz Uçar anlatmıştı: "Beraber kaldığımız zaman gelip benden para alıyordu. Elektriği yatıracak elektrik parası. Eve geliyordum elektrik kesik"
İmamoğlu eylemlerinde namı tüm dünyaya yayılan Pikachu, Antalya'daki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde de ortaya çıktı
Bayrama girerken İBB Vakfına rekor bağış!
Hükümet IBAN sorusunu yanıtsız bıraktı! "Yetkili değiliz"