Rezalet! Polis müdahale ederek Baro başkanlarının Ankara'ya girişini engelliyor!

94 izlenme 22 Haziran 2020
Reklamlar

AKP ve MHP’nin barolar başta olmak üzere meslek kuruluşlarının yapısı ve seçim sistemini değiştirmeye yönelik yasa tasarısının bu hafta meclis gündemine getirilmesi beklenirken geçtiğimiz cuma günü bulundukları kentlerden Ankara’ya yürüyüş başlatan barolar bugün Ankara’ya ulaştı.

Baroların “Savunma yürüyor” sloganıyla başlattığı yürüyüş, Ankara'nın girişinde polis barikatıyla durdurulurken yurttaşlar da polis barikatının önünde oturma eylemine başladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekonomiyi savunan vatandaşa "Çıkar telefonunu" yerine "Çıkar cebindeki parayı" dediler Bunun anlamı nedir? Marmara Üniversitesi Sağlık Kampüsünün kapısına 'Erdoğan Şifa Kapısı' yazdılar! Ukrayna'nın 'Boğazlar'ı kapatın' çağrısı karşılık bulacak mı? Montrö'de ne yazıyor? MSB'den teğmenlerle ilgili son açıklama