Reyhanlı’nın Bahçelievler Mahallesi’nde toplanan yurttaşlar, mahallede iki gündür süren elektrik kesintisi nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Mahallede 48 saattir elektriklerin kesik olduğunu belirten yurttaşlar, buna paralel olarak suların da akmadığını kaydettiler. Mahalle sakinlerinin açıklaması şöyle: “Mahalle sakinlerinin en büyük sorunlarından birisi olan elektrik kesintisi ve arıza olaylarına duyarsız kalan Toroslar Elektrik Şirketi’nin mahallemize yaşattığı mağduriyeti dile getirmek için anayasal hakkımız olan basın açıklamasını yapmak için toplanmış bulunmaktayız. Şunu belirtmek isteriz ki bizim işçi, personel veya şahıslarla ilgili sorunumuz yoktur. Mahallemizde elektrikle ilgili eksiklerin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulunmak için buradayız.”
Açıklama sonrası bir yurttaş, “İki gündür elektriğimiz yok. Şu an size çay içirmek istesek suyumuz yok, rezillik. 2022’ye geçeceğiz; yani Suriye’de elektrik var, biz de yok” diye konuşurken başka bir yurttaş ise “48 saattir elektrik yok, başka sorunumuz mu var. Suriye’ye biz elektrik veriyoruz, ama memleketimizde elektrik yok” dedi.
TRT Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak çoktan kabul etmiş !
CHP'li Hakverdi'den Atatürk Orman Çiftliği'ne ilişkin 'Atatürk vasiyeti' talebi!
Saray'dan Ferdi Zeyrek'e 'suikast' iddiasına dair açıklama
İstanbul'da bir annenin feryadı 'Çocuklarım aç, 3 aydır kiramı ödeyemedim !'
Gaziantep Karkamış’a 5 roket atıldı: Ölü ve yaralılar var
Gebze'de çocuklarının gözü önünde bir babaya tokat attıktan sonra yakalanıp tutuklanan magandanın tiktok paylaşımları tepki çekti!
Şehit Ahmet Yasir Kuyucu'nun son mesajı ortaya çıktı! Saatler önce kız kardeşiyle konuşmuş
Kanal doğurdu: Kanal Çanakkale!
Hiç çalışmayan santrallere milyonlarca liralık teşvik: Cebimizi ‘duman’ ettiler!
AKP'de görev almış isimlerden flaş anket: Oylar eridi, seçmen tepkili!
Manisa'da maden işçilerini taşıyan minibüs şarampole yuvarlandı, yaralılar var...
Çöken bina 4 kişiye mezar olmuştu: Gebze ve Darıca'da 25 bina tahliye edildi
Erdoğan’ın müjdesi fiyasko çıktı: O borçlar silinmeyecek!
Adnan Aybaba, ülkenin halini yıllar önce ekranlardan bağırarak haykırmış !