Hatay'da arama kurtarma çalışmaları işte böyle yürütülüyor: Kamera ışıkları kapatılınca ortaya çıktı

51 izlenme 07 Şubat 2023
Reklamlar

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin etkilediği Hatay'da, enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması için gerçekleştirilen çalışmaların hangi koşullarda yapıldığı canlı yayında ortaya çıktı.

Türkiye, tarihinin en büyük felaketlerinden biri yaşıyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde, can kaybındaki artış sürüyor.

Depremin etkilendiği kentlere ulaşabilen ekiplerin, arama kurtarma çalışmalarını hangi koşullarda yaptığı ise acı bir şekilde ortaya çıktı.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI NEREDEYSE 'ZİFİRİ' KARANLIKTA YÜRÜTLÜYOR

Habertürk canlı yayınında gazeteci Mehmet Akif Ersoy, çekim için kullanılan kamera ışıklarını kapattırarak arama kurtarma çalışmalarının nasıl bir ortamda yapıldığını gösterdi.

Canlı yayın için gerekli olan ışıklar kapatıldığında, ortamın neredeyse zifiri karanlık olduğu görüldü.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yurt dışında çalışma belgesine rekor başvuru! Maliye kampını çürütüp sattılar! Atatürk ve Kemalist'ler hakkında ağır hakaretlerle dolu skandal paylaşımda bulunan AKP'li Meclis üyesi Rümeysa Eker AKP'den ve meclis üyeliğinden istifa etti Türk-İş'ten flaş asgari ücret çıkışı: "Sermaye kendilerine köle arıyor. Mutabakat sağlanmazsa imza atmayacağız"